Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Η διαδρομή με ταξί των 350 ευρώ και τα πανάκριβα ψώνια στην Κυανή Ακτή

Ιωάννα Τούνη: Η διαδρομή με ταξί των 350 ευρώ και τα πανάκριβα ψώνια στην Κυανή Ακτή

Χλιδάτες διακοπές για την influencer και την κολλητή της!

Ιωάννα Τούνη και Στέλλα Πάσσαρη ταξίδεψαν την τελευταία εβδομάδα στη Γαλλική Ριβιέρα. Οι δύο κολλητές φίλες πέρασαν κάποιες μέρες στην Κυανή Ακτή αλλά δεν ήταν μόνες. Στην παρέα τους είχαν και το παιδί της influencer, τον «Νουνίτο».

Τα δύο κορίτσια έκαναν τις βόλτες τους, τα ψώνια τους και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Μάλιστα, μοιράστηκαν πολλές από τις στιγμές τους στο ταξίδι με το κοινό τους στο Instagram και το TikTok.

Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν στο Μόντε Κάρλο, το Σεν Τροπέ και τη Νίκαια και «πλημμύρισαν» τους προσωπικούς τους λογαριασμούς με φωτογραφίες και βίντεο.

Σε ένα από τα TikTok που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη, αρχικά, δείχνει στους ακολούθους της τα ψώνια που έκανε. Τσάντες από πανάκριβες μάρκες, όπως Louis Vuitton, Prada και Yves Saint Lorent φαίνεται πως επέλεξε η γνωστή influencer.

«Τι μου αγόρασα από πανάκριβους οίκους», έγραψε στη λεζάντα και ανέφερε ότι το σακίδιο Louis Vuitton που πήρε, αξίζει 2.750 ευρώ, ενώ η λευκή Prada τσάντα 2.700 ευρώ. Επίσης, σημείωσε ότι πρώτη φορά κάνει τόσο ακριβές αγορές.

Η ανάρτησή της

@j.touni Πρώτη φορά στην ζωή μου κάνω τόσα ακριβά ψώνια😬💞 γιααα πες! Τι σου άρεσε περισσόρερο; #fy #fyp #montecarlo #haul #viral #shopping #luisvuitton #prada #saintlaurent ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Με τη σειρά της, η Στέλλα Πάσσαρη ανέφερε ότι το ταξίδι που πραγματοποίησαν από τη Νίκαια στο Σεν-Τροπέ με ταξί, κόστισε 350 ευρώ. Όταν στη συνέχεια, θέλησαν να κάνουν μια βουτιά στην παραλία, πλήρωσαν 180 ευρώ για δύο ξαπλώστρες, δύο πετσέτες και δύο κοκτέιλ.

Επίσης, σε ένα εστιατόριο στην παραλία για δύο πιάτα κι ένα μπουκάλι νερό, πλήρωσαν 150 ευρώ. Την ίδια ημέρα, βρέθηκαν σε καφετέρια γνωστού οίκου μόδας, όπου έδωσαν 63 ευρώ για έναν καφέ, ενώ σε ένα άλλο γεύμα τους, όπου πήραν μια πίτσα, μια μακαρονάδα, μια σαλάτα και ένα μπουκάλι κρασί, πλήρωσαν 160 ευρώ.

@stelapassari Τι φαγαμε σε μια ημερα στο Saint-Tropez🏝️🔥🤑 #fyp #travel ♬ original sound – Stela Passari

Δείτε φωτογραφίες τους από το ταξίδι

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024