Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
VW T-Cross: Αναβάθμιση εφ΄όλης της ύλης

VW T-Cross: Αναβάθμιση εφ΄όλης της ύλης

H γερμανική φίρμα αποκαλύπτει την ανανεωμένη εκδοχή του μικρότερου crossover της που αποκτά περισσότερο εξοπλισμό, επενδύει σε υψηλότερη ποιότητα και σε ένα πιο οξυμένο αισθητικά προφίλ

Μετά την πρόσφατη ανανέωση του T-Roc και του Touareg η VW αποκαλύπτει την ανανεωμένη εκδοχή του T-Cross το οποίο προφανώς αποτελεί ένα ακόμα κομμάτι του παζλ που συνθέτει τα ανανεωμένα SUV της VW που, όπως έχει ανακοινώσει, εξελίσσει επίσης και το ανανεωμένο Tiguan.

Όπως είναι επίσης γνωστό το T-Cross έχει ήδη αποκτήσει από πέρυσι ένα γοητευτικότερο coupe SUV ισοδύναμο με την ονομασία Taigo το οποίο στοχεύει σε ένα πιο στυλιστικά ενσυνείδητο κοινό. Πλέον ήρθε και η σειρά του να ανανεωθεί διεκδικώντας αποτελεσματικότερα το μερίδιο που του αναλογεί σε μια ιδιαιτέρως πολυπληθή όσο και δυναμική κατηγορία.

Σε επιπλέον δυναμισμό στοχεύουν και οι αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην εξωτερική εμφάνιση του T-Cross, με την όψη να αποκτά ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα φώτα ομίχλης και φωτιστικά σώματα LED τα οποία υπακούν στην τεχνολογία IQ.Light.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζουν τα νέα γραφικά στο εσωτερικό των επίσης LED φωτιστικών σωμάτων, η προσθήκη του χαρακτηριστικού κυψελοειδούς μοτίβου στον προφυλακτήρα και οι επανατοποθετημένοι πίσω ανακλαστήρες.

Επίσης η VW έχει φροντίσει να εμπλουτίσει και την χρωματική παλέτα του μοντέλου που προσθέτει ένα νέο κίτρινο χρώμα με την ονομασία Grape Yellow, ένα νέο μεταλλικό μπλε και μια νέα απόχρωση κόκκινου με την ονομασία Kings Red Metallic.

Oι αλλαγές δεν περιορίζονται φυσικά στο εξωτερικό, καθώς στα ενδότερα το T-Cross παίρνει θέση ένα πλήρως ανασχεδιασμένο ταμπλό το οποίο επενδύεται με υψηλότερης ποιότητας και πιο μαλακά υλικά στην κορυφή του, ενώ σε ό,τι αφορά τις οθόνες τον ρόλο του ψηφιακού πίνακα οργάνων αναλαμβάνει το γνωστό Digital Cockpit και του infotainment μια οθόνη οκτώ ή προαιρετικά 9,2 ιντσών. Εξίσου προαιρετικά οι δυνητικοί αγοραστές του μπορούν να επιλέξουν τα φωτιζόμενα χειριστήρια αφής για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού.

Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό υποβοήθησης, το παλμαρέ συστημάτων εμπλουτίζεται ως standard μια πολυλειτουργική κάμερα και σύστημα αναγνώρισης σημάτων ενώ το εξοπλιστικό του προφίλ συμπληρώνουν οι τροχοί των 16 ιντσών, το δερμάτινο τιμόνι καθώς και αναλόγως την έκδοση μια σειρά από λεπτομέρειες που, στις εκδόσεις που βρίσκονται ψηλότερα στην πυραμίδα, εμπλουτίζουν την εικόνα του compact crossover με μια σειρά από πινελιές που τονίζουν την σπορτίφ πλευρά του.

Προς το παρόν η VW δεν δίνει διευκρινίσεις για την γκάμα των κινητήριων συνόλων κάτι που σημαίνει ότι θα εξακολουθεί να αποτελείται από τον τρικύλινδρο turbo κινητήρα 1,0 λίτρου σε εκδοχές ισχύος 95 και 110 ίππων και τον μεγαλύτερο του 1,5 λίτρου με απόδοση 150 ίππων.

Σε όρους πρακτικότητας το T-Cross εξακολουθεί να διαθέτει τη δυνατότητα κύλισης του πίσω καθίσματος κατά 14,0 εκ. μεταβάλλοντας τον χώρο αποσκευών από 385 και 455 λίτρων αναλόγως με τις εκάστοτε ανάγκες. Παράλληλα η VW έχει ενισχύσει το γάντζο ρυμούλκησης προκειμένου να μπορεί να αντεπεξέλθει πλέον σε βάρος 75 κιλών υπό το σκεπτικό μεταφοράς ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024