Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιρλανδός ο τουρίστας που πέθανε στη Ζάκυνθο – Είχε βρεθεί νεκρός σε πισίνα στον Λαγανά

Ιρλανδός ο τουρίστας που πέθανε στη Ζάκυνθο – Είχε βρεθεί νεκρός σε πισίνα στον Λαγανά

Τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας

Από αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα πέθανε τελικά ο 20χρονος τουρίστας, που είχε βρεθεί νεκρός σε πισίνα γνωστού κλαμπ στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Ο νεαρός έκανε διακοπές με τους φίλους του στο νησί του Ιουνίου. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ ήταν αυτός που εντόπισε τον 20χρονου ακίνητο μέσα στην πισίνα και, όντας ναυαγοσώστης του έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας επιβεβαίωσαν αυτό που είχε «δείξει» και το ιατροδικαστικό πόρισμα, αναφορικά με τον θάνατο του νεαρού.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον προσδιορισμό της αιτίας του οιδήματος αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του βρετανικού Μέσου, ο άτυχος 20χρονος ήταν τελικά από την Ιρλανδία και όχι τη Βρετανία, όπως είχαν ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες.

Θαμώνες τον είδαν να επιπλέει στην πισίνα – Το χρονικό

Ο νεαρός τουρίστας έχασε τις αισθήσεις του, την ώρα που βρισκόταν μέσα στην πισίνα του κλαμπ.

Θαμώνες τον είδαν να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του και έτρεξαν να τον βγάλουν από το νερό. Ο ναυαγοσώστης του έκανε ΚΑΡΠΑ, ενώ οι νοσηλευτές, που διαθέτει η επιχείρηση, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή και με απινιδωτή, χωρίς, όμως, να τα καταφέρουν.

Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε στο σημείο και ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο και μετέφερε τον 20χρονο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου διεξήγαγε έρευνες για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες ο νεαρός Βρετανός έχασε τη ζωή του μέσα στο κλαμπ, λαμβάνοντας καταθέσεις από τον υπεύθυνο και μέλη του προσωπικού, ενώ εξέτασε και υλικό από τις κάμερες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κατάστημα πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, καθώς διαθέτει ναυαγοσώστη, σεκιούριτι, ακόμα και νοσηλευτές.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024