Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές για έναν νεαρό Βρετανό στη Ζάκυνθο, καθώς ο 20χρονος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια πάρτι σε μπαρ στον Λαγανά.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον νεαρό εντόπισε «κάτωχρο», όπως ανέφερε η ίδια, μία εργαζόμενη στο μπαρ κατά τη διάρκεια ενός από τα πάρτι του μαγαζιού που ξεκινούν καθημερινά στις 6μμ και τελειώνουν γύρω στις 11μμ.
Τι είπαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κάποια στιγμή εργαζόμενη έχασε από τα μάτια της τον 20χρονο τουρίστα, με τον υπεύθυνο του καταστήματος, που είναι ναυαγοσώστης να βγάζει τον νεαρό από την πισίνα και να του κάνει ΚΑΡΠΑ. Άμεσα στο μπαρ έφτασε ιδιωτικό ασθενοφόρο και μετέφερε τον Βρετανό στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του νεαρού τουρίστα μεταφέρθηκε στην Πάτρα, καθώς διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου του.
Οι υπεύθυνοι του μπαρ πάντως λένε ότι δεν πρόκειται για πνιγμό, καθώς όλα τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται στην επιχείρηση.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα