Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cloud egg: Η συνταγή που έχει γίνει viral στο TikTok

Cloud egg: Η συνταγή που έχει γίνει viral στο TikTok

Σίγουρα θα τη λατρέψεις!

Το TikTok είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικά για τους νέους, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, αφού τους προσφέρει τα πάντα: Διασκεδαστικά βίντεο, χορογραφίες, DIYs, hacks που τους διευκολύνουν τη ζωή και… συνταγές.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα ζυμαρικά με ψητή φέτα και ντοματίνια ή τις πιο τραγανές πατάτες, χωρίς τηγάνισμα ή το vegan κοτόπουλο;

Αυτή την περίοδο την τιμητική του έχει το αυγό. Η συνταγή έχει γίνει viral με περισσότερες από 18 εκατομμύρια προβολές και έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Ο λόγος για το cloud egg ή στα ελληνικά το αυγό «σύννεφο». Πήρε το συγκεκριμένο όνομα από την εμφάνισή του, η οποία όντως μοιάζει με ένα σύννεφο.

Πρόκειται για χτυπημένα ασπράδια αυγών με μελάτο κρόκο.  Η συνταγή είναι εύκολη, γρήγορη και απαιτεί ελάχιστα υλικά.

Πώς θα φτιάξεις το cloud egg;

Θα ρίξεις ένα αυγό σε ένα μπολ, θα βγάλεις το ασπράδι και θα το αφήσεις σε ένα άλλο πιάτο. Στη συνέχεια, θα ανακατέψεις γρήγορα για λίγη ώρα το ασπράδι του αυγού μέχρι να γίνει αφρός (να μοιάζει με μαρέγκα). Όταν θα είναι έτοιμο θα το ρίξεις στο τηγάνι.

Στη συνέχεια θα ρίξεις στο σύννεφο που θα έχει δημιουργηθεί, τον κρόκο. Θα σκεπάσεις το τηγάνι και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο.

Η γεύση του cloud egg είναι ίδια με αυτή του απλού τηγανιτού αυγού, ωστόσο η εμφάνισή του είναι εντυπωσιακή.

Δείτε βίντεο από το TikTok

@misscookinglyn It took me 3000 years! #egg#eggrecipe#eggchallenge#cloudegg#tiktokrecipe#breakfastrecipe#breakfast#breakfastideas#fyp ♬ original sound – MissCooking_Lyn – MissCookingLyn

@puppydairy Replying to @Nyiblorong here is the tutorial, it only take 10mins to make a cloud egg, both you and your puppy can eat it 🥰#foryou #fyp #cloudegg #masak #telurawan #petsoftiktok #puppy ♬ Aesthetic – Tollan Kim

@happyeggcousa You’ll be on cloud 9 with all this fluffy goodness🤤 #organiceggs #eggcarton #biodegradable #freerange ♬ Sunrise – BCD Studio

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024