Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι σκοταδιστές και ο νεοελληνικός τραμπισμός είναι εδώ

Οι σκοταδιστές και ο νεοελληνικός τραμπισμός είναι εδώ

Οι θέσεις του κόμματος «Νίκη», όπως ξεδιπλώνονται, γυρίζουν δεκαετίες πίσω την Ελλάδα

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν θα έπρεπε. Οι θέσεις του κόμματος «Νίκη» και προσωπικά του τηλε-ευαγγελιστή Δημήτρη Νατσιού ήταν γνωστές εδώ και καιρό.

Υπήρχαν στο καταστατικό του κόμματος, στην ιδεολογία του, συζητιούνταν και «διδάσκονταν» τους τελευταίους μήνες.

«Ψάρευαν» στα θολά νερά του υπερσυντηρητισμού, ενός λανθάνοντος «τραμπισμού», καλά κρυμμένου στα βαθιά σκοτάδια της ελληνικής κοινωνίας.

Τώρα που μπήκαν στη Βουλή, τώρα που απελευθερώθηκαν κι έχουν και τη βουλευτική ασυλία, τώρα που τους δίνεται απλόχερα βήμα, ε δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Να μας κάνουν κατήχηση, να μας γυρίσουν δεκαετίες πίσω, να φέρουν το Μεσαίωνα στην Ελλάδα, με όχημα το τρίπτυχο «πατρίς, χριστιανισμός, οικογένεια». Πουλάει άλλωστε εδώ και δεκαετίες αυτή η θεωρία του «καλού Ελληνα» που μόνος ένας χριστιανός, οικογενειάρχης, πατριώτης μπορεί να είναι.

«Αγωγή αγνότητας» στα σχολεία, ζήτησε ο Νατσιός. Και ζήτησε και να μη γίνονται αμβλώσεις. Και είπε ότι είναι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου για τον κοροναϊό.

Αλλά δεν είπε αν ο ίδιος και οι δικοί του άνθρωποι σώθηκαν από το εμβόλιο.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Ετσι θα πολιτευτούν τώρα που βρήκαν τη «δεξαμενή» ψηφοφόρων που τους ανέδειξε.

Γιατί όχι και «ζώνη αγνότητας»; Γιατί όχι και υποχρεωτικοί γάμοι και τεκνοποίηση των γυναικών που… τολμούν να θέλουν αυτοδιάθεση του κορμιού του και να ζητούν καριέρες; Που ακούστηκαν όλα αυτά;

Και γιατί όχι να κάνει ο καθένας ό,τι του καπνίσει με τα εμβόλια; Ας μην κάνουμε στα παιδιά μας ούτε το εμβόλιο για την ιλαρά, την μηνιγγίτιδα, τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Αρρώστιες του διαβόλου είναι αυτές.

Νηστεία και προσευχή και θα σωθούμε. Αν πιούμε και λίγο αγιασμένο νερό ή αν φορέσουμε και κανένα κομποσκοίνι, τι τους θέλουμε τους γιατρούς; Τι να την κάνουμε την επιστήμη;

Ομορφος κόσμος, αγγελικά, χριστιανικά, ελληνικά και οικογενειακά πλασμένος. Διότι δεν μπορεί να είναι αλλιώς. Ολα τα άλλα είναι βλασφημία και βαρβαρότητα.

Τώρα που βάλαμε το κατηχητικό στη Βουλή θα σωθούμε ως έθνος.

Και οι κίνδυνοι τέτοιων θεωριών; Η οπισθοδρόμηση της κοινωνίας; Η απώλεια κατακτήσεων δεκαετιών; Οι αγώνες που έγιναν για να θεωρούμαστε κοσμικό κράτος κι όχι χριστιανοταλιμπανικό;

Στράφι. Τώρα ήρθαν οι σωτήρες.

Που δεν θα διδάσκουν στα παιδιά μας την απαγορευμένη λέξη: «Σεξ». Ποτέ. Μόνο ζώνη αγνότητας. Μόνο αγαμία, μόνο προσευχή και νηστεία.

Δεν θα λέμε στα παιδιά μας για την αντισύλληψη γιατί αυτό δεν είναι «οικογενειακό», είναι… βλασφημία.

Δεν θα πούμε στα παιδιά μας για τον έρωτα… αυτός μόνο στο γάμο, όχι πριν.

Δεν θα πούμε στα κορίτσια ότι πρέπει να προσέχουν στο σεξ αλλά αν μείνουν έγκυες θα τους πούμε: «Κάντε το τώρα το παιδί, δεν έχετε άλλη επιλογή, το λέει η θρησκεία».

Ούτε βεβαίως να τους μιλήσουμε για την… υπέρτατη αμαρτία, την ομοφυλοφιλία. Αυτά δεν υπάρχουν στις άγιες, ελληνικές, χριστιανικές οικογένειες.

Όχι. Πρέπει να αντισταθούμε στους σύγχρονους «ιεροεξεταστές», στους χριστέμπορους και πατριδοκάπηλους, στους «κατηχητές» και μιμητές του τραμπισμού.

Πρέπει να επιμείνουμε. Η αγνότητα, η ευγένεια, η αγάπη για τον συνάνθρωπο, για τη γυναίκα, για το παιδί, για μια συμπεριληπτική κοινωνία δεν διδάσκονται στα κατηχητικά της «Νίκης» ή στους διαδρόμους των παραχριστιανικών οργανώσεων.

Ο Θεός είναι παντού, και σε αυτόν που πιστεύει και στον άπιστο… Να πιστεύετε, να είστε χριστιανοί, μουσουλμάνοι, ινδουϊστές, ό,τι θέλετε.

Τυφλοί να μην είστε…

Όταν το 1955 η Εκκλησία αφόρισε τον Νίκο Καζαντζάκη, αυτός τους απάντησε: «Μου δώσατε μια κατάρα, Αγιοι Πατέρες, σας δίνω μια ευχή: Σας εύχομαι να είναι η δική σας συνείδηση τόσο καθαρή όσο η δική μου και να ’στε τόσο ηθικοί και θρήσκοι όσο εγώ».

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024