Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστική ιστορία: Ήταν αγνοούμενος από το 2015 και βρέθηκε το 2023 - Τι συνέβη

Συγκλονιστική ιστορία: Ήταν αγνοούμενος από το 2015 και βρέθηκε το 2023 – Τι συνέβη

Όπως αναφέρει το κέντρο αγνοουμένων του Τέξας, ο 25χρονος βρέθηκε ζωντανός το Σάββατο με κοψίματα και μώλωπες σε αρκετά σημεία του σώματός

Πριν από οκτώ χρόνια, ο 17χρονος τότε Φαρίας από το Χιούστον, είχε εξαφανιστεί ενώ έβγαζε βόλτα τα δύο σκυλιά του τα οποία μετά από λίγη ώρα επέστρεψαν στο σπίτι. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον Φαρίας.

Έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνταν αλλά το Σάββατο φαίνεται πως έγινε ένα μικρό θαύμα, καθώς ο 25χρονος πλέον Φαρίας, βρέθηκε ζωντανός.

Όπως αναφέρει το κέντρο αγνοουμένων του Τέξας, ο 25χρονος βρέθηκε ζωντανός το Σάββατο με κοψίματα και μώλωπες σε αρκετά σημεία του σώματός του και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Η μητέρα του ανέφερε ότι ο γιος της είναι σε άσχημη κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Ωστόσο πρόσθεσε πως είναι ευγνώμων που τον βρήκε ζωντανό και είναι πάλι πίσω μαζί της.

Το 2015, μέλη της οικογένειας είχαν δηλώσει  στο NBC ότι ο Ρούντι υπέφερε από κατάθλιψη για μήνες ενώ είχε χάσει τον μεγαλύτερο αδελφό του σε ατύχημα με μοτοσικλέτα πριν από αρκετά χρόνια.

«Είδε τον καλύτερό του φίλο να πεθαίνει μπροστά του. Ο αδελφός του ήταν ο καλύτερός του φίλος στον κόσμο. Έχει περάσει τόσα πολλά περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε να περάσει κάποιος στην ηλικία του», ανέφερε ένας ιδιωτικός ερευνητής που είχε εργαστεί για την αναζήτηση του Φαρίας.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024