Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Chanel εγκαινίασε την πρώτη της boutique στην Αθήνα

Η Chanel εγκαινίασε την πρώτη της boutique στην Αθήνα

Ένας νέος, ευρύχωρος χώρος φιλοξενίας όλων των τελευταίων δημιουργιών της καλλιτεχνικής διευθύντριας μόδας της Chanel, της Virginie Viard, όπως Ready-to-Wear, τσάντες, υποδήματα και αξεσουάρ.

Στις 22 Ιουνίου του 2023, η Chanel εγκαινίασε την boutique της στην Αθήνα, στον πολυτελή εμπορικό δρόμο της οδού Βουκουρεστίου, στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας.

Το διώροφο κατάστημα, συνολικής έκτασης 255 τετραγωνικών μέτρων, είναι ο νέος ευρύχωρος χώρος φιλοξενίας όλων των τελευταίων δημιουργιών της καλλιτεχνικής διευθύντριας μόδας της Chanel, της Virginie Viard, όπως Ready-to-Wear, τσάντες, υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και μια επιλογή από ρολόγια και εκλεκτά κοσμήματα, οπτικά είδη, και τη συλλογή αρωμάτων Les Exclusifs De Chanel.

Η εσωτερική διακόσμηση, που σχεδίασε ο Νεοϋορκέζος αρχιτέκτονας και μακροχρόνιος συνεργάτης της Chanel, o Peter Marino, παραμένει πιστή στους κώδικες του οίκου, παραπέμποντας στη διαχρονική γοητεία της Chanel να δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον. Ο χώρος χαρακτηρίζεται από καθαρές και σύγχρονες γραμμές, ενώ η εμβληματική χρωματική παλέτα του οίκου, σε μπεζ, λευκό και μαύρο, έχει χρησιμοποιηθεί για εντυπωσιακά γραφικά εφέ. Οι ανακλαστικές επιφάνειες από γυαλί και οι καθρέφτες, όπως η σκάλα που θυμίζει την εμβληματική σκάλα της Gabrielle Chanel στη rue Cambon, χρησιμοποιούνται σε όλο το χώρο για να πολλαπλασιαστεί η φωτεινότητα.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός και ο μοναδικός χαρακτήρας του καταστήματος ενισχύονται ακόμη περισσότερο από μια σειρά προσεγμένων έργων τέχνης,των καλλιτεχνών Theodore Brauner, James Brown και Julian Lethbridge.

Κατά την είσοδο στη boutique, συναντάμε έναν ενιαίο χώρο αφιερωμένο στον κόσμο των αξεσουάρ της Chanel με μια επιλογή από iconic τσάντες και τσάντες της νέας σεζόν, οι οποίες παρουσιάζονται με ελκυστικό τρόπο, μαζί με μια συλλογή κλασσικών ρολογιών, όπως το Première, το J12 και το Boyfriend, εκλεκτών κοσμημάτων όπως τα Coco Crush και τα Camélia, αλλά και οπτικών ειδών.

Κατευθυνόμενοι στο δεύτερο όροφο, στον οποίο επικρατεί μια ατμόσφαιρα λεπτότητας και οικειότητας, οι πελάτες συναντούν τη συλλογή παπουτσιών, πριν φτάσουν σε ένα ευρύχωρο «σαλόνι» αφιερωμένο αποκλειστικά στη συλλογή Ready-To-Wear. Σε αυτό το χώρο, στα κομψά δοκιμαστήρια, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν μια μεγάλη γκάμα από τις τελευταίες συλλογές.

*Σε συνεργασία με την Linea Piu, αποκλειστική retailer της CHANEL στην Ελλάδα

Βουκουρεστίου 13
10671 Αθήνα – Ελλάδα

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024