Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Σεισμός» στο ΝΒΑ: «Αβέβαιο το μέλλον του Γιάννη στους Μπακς – Όλες οι ομάδες στα… πόδια του»

«Σεισμός» στο ΝΒΑ: «Αβέβαιο το μέλλον του Γιάννη στους Μπακς – Όλες οι ομάδες στα… πόδια του»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρεται να εξετάζει όλα τα δεδομένα για το μέλλον του και είναι έτοιμος να βάλει «φωτιά» στο ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στο επίκεντρο στο ΝΒΑ, αφού αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους σταρ εδώ και μια δεκαετία στον μαγικό κόσμο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ένα φημοσίευμα-βόμβα είναι έτοιμο να ταράξει τα νερά στους Μπακς.

Σύμφωνα με τον Ian Begley του SNY , πολλές ομάδες παρακολουθούν τα πράγματα με τον δύο φορές MVP του NBA, ο οποίος έχει την δυνατότητα να υπογράψει επέκταση αργότερα μέσα στη σεζόν.

Στον απόηχο της ήττας του Μιλγουόκι στα πλέι οφς και στον πρώτο γύρο από τους Μαϊάμι Χιτ, ο Μπράιαν Γουίντχορστ του ESPN είπε στο NBA Today ότι είναι απίθανο ο Αντετοκούνμπο να υπογράψει νέο συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι.

Από την άλλη, υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους ο Γιάννης, ο οποίος μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο στις 22 Σεπτεμβρίου, μπορεί να θέλει να διατηρήσει τις επιλογές του ανοιχτές. Πρώτον, του απομένουν δύο ακόμη εγγυημένα χρόνια από την τρέχουσα συμφωνία του συν μια player option 51,9 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2025-26.

Το περισσότερο που μπορεί να υπογράψει ο Αντετοκούνμπο αυτήν την offseason είναι τρία χρόνια και 173 εκατομμύρια δολάρια. Θα μπορούσε επίσης να επιλέξει να υπογράψει μια διετή επέκταση, ύψους 118,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Αντετοκούνμπο θα επιλέξει να υπογράψει νέα συμφωνία φέτος. Είναι πιο πιθανό να δει πώς θα πάει η νέα σεζόν με τους Μπακς και ενδεχομένως να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι το μέλλον του στους Μπακς αυτόματα είναι αβέβαιο, ενώ δεδομένα όλο το ΝΒΑ θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές του και εν συνεχεία μεσούσης της σεζόν θα αποφασίσει για το μέλλον του, με το σενάριο να αποχωρήσει από τα ελάφια το επόμενο καλοκαίρι να μην είναι τόσο μακρινό σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024