Η Μπαρτσελόνα έχασε 440.000 followers μετά τη δημοσίευση εικόνας με τις σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ απώλειες ακολούθων στα social media κατέγραψαν εννέα στις δέκα ισπανικές ομάδες που ανέβασαν post για την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.
Οι Μπλαουγκράνα είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες λόγω της πρωτοβουλίας τους να δημοσιεύσουν φωτογραφία με τις σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου που είχαν τοποθετήσει στο γήπεδο «Γιόχαν Κρόιφ» στο οποίο αγωνίζεται η δεύτερη ομάδα και η γυναικεία ομάδα.
Η «Μπάρτσα» έχει πάνω από 122 εκατ. followers στο Instagram, κι ενώ αυξάνονταν κατά 30.000 ημερησίως, έχασαν 306.000 σε 24 ώρες μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας και επιπλέον 134.000 την επόμενη μέρα.
Από τις δέκα ισπανικές ομάδες που έδειξαν την υποστήριξή τους στη συλλογικότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ μόνο η Λας Πάλμας είδε τους ακολούθους της να αυξάνονται.
Αντίθετα απώλειες είχαν οι Βαλένθια, Αθλέτικ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Οσασούνα, Χετάφε, Θέλτα, Μαγιόρκα και Αλαβές. Αλλά μεγάλα κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο απέφυγαν να ανεβάσουν post στο Instagram με μηνύματα στήριξης της συλλογικότητας ΛΟΑΤΚΙ+.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.