Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Βουίζει» η Ευρώπη για Ολυμπιακό και Μίροτιτς

«Βουίζει» η Ευρώπη για Ολυμπιακό και Μίροτιτς

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της αποχώρησης του Σάσα Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό, η είδηση πως ο Ολυμπιακός στοχεύει στον Νίκολα Μίροτιτς έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό καθώς ετοιμάζεται να γίνει «βασιλιάς» και να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς. Ο Βούλγαρος φόργουορντ αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας της Καλιφόρνια και θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Ολυμπιακός πλέον κινείται άμεσα για την αντικατάστασή του και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον Νο. 1 στόχο του να ακούει στο όνομα του Νίκολα Μίροτιτς. Ο Μαυροβούνιος είναι δεδομένο το πιο «καυτό» όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά αυτήν την περίοδο, ωστόσο «αγκάθι» στην περίπτωσή του αποτελεί η Μπαρτσελόνα και η διαδικασία στην οποία βρίσκεται για να λυθεί το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς.

Μόλις λίγες ώρες έχουν περάσει από όταν έγινε γνωστή η απόφαση του Σάσα και ήδη η είδηση πως ο Ολυμπιακό κινείται για την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς έχει κάνει τον γύρω της Ευρώπης. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο που προσφέρουν οι Πειραιώτες στον MVP της Euroleague τη σεζόν 2021/22, θα αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ. τον χρόνο.

Το σερβικό mondo.rs αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι ηγέτες του Ολυμπιακού περίμεναν να μάθουν την απόφαση του Βεζένκοφ και αφού εκείνος θα φύγει για το Σακραμέντο θα κινηθούν για τον Νίκολα Μίροτιτς για τον οποίο πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν εμπόδια», ενώ συνεχίζει:

«Μάλιστα ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο ισχυρός οικονομικά από τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, δηλαδή τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν, ενώ αποτελεί και πιο ελκυστικό προορισμό, εξαιτίας της φιλοδοξίας του για τον τίτλο στην Ευρωλίγκα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το ιταλικό sportando.basketball: «Ο Ολυμπιακός απαντάει στην αποχώρηση του Βεζένκοφ με τον Μίροτιτς. Προσφέρει στον Μαυροβούνιο 6 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια».

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024