Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Pride στα Χανιά: «Δεν καλούμε σε αντιδιαδήλωση» ισχυρίζονται οι «Σπαρτιάτες»

Pride στα Χανιά: «Δεν καλούμε σε αντιδιαδήλωση» ισχυρίζονται οι «Σπαρτιάτες»

Σε ανακοίνωση τους ωστόσο οι «Σπαρτιάτες» διαψεύδουν, λέγοντας πως δεν κάλεσαν ποτέ από πλευράς τους σε κάποια αντισυγκέντρωση για το Pride.

Η πρώτη αυτοοργανωμένη Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας στα Χανιά θα γίνει παρά τις ομοφοβικές και ρατσιστικές κραυγές που ακούγονται και τους «Σπαρτιάτες» να απειλούν.
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αυτοοργανωμένη Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας στα Χανιά.

Οι Σπαρτιάτες κάλεσαν σε ομοφοβική αντιδιαδήλωση μίσους και, μάλιστα, μισθώνουν λεωφορεία από το Ηράκλειο, όπως αναφέρει σε εμετική ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος βουλευτής, Κυριάκος Μπλαζουδάκης.

Σε αυτή αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, ότι «θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε το φυσιολογικό όχι το άρρωστο και το ανώμαλο μακριά από τα παιδιά μας».

«Την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16.00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά, για να διαμαρτυρηθούμε, κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη, με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές. Παρών με την ευλογία του θα είναι, και ο γέροντας Σάββας Λαυριώτης από το Άγιο Όρος».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο γέροντας Σάββας Λαυριώτης από το Άγιο Όρος έχει εκδιωχθεί από το Άγιο Όρος διότι κήρυττε διάφορα πράγματα που η επίσημη εκκλησία τα διέψευσε.

Σε ανακοίνωση τους ωστόσο οι «Σπαρτιάτες» διαψεύδουν, λέγοντας πως δεν κάλεσαν ποτέ από πλευράς τους σε κάποια αντισυγκέντρωση.

«Σωρεία δημοσιευμάτων εμπλέκουν αναιτιολόγητα το κόμμα μας με ένα μεμονωμένο κάλεσμα αντι-συγκέντρωσης, ενάντια στην πορεία της κοινότητας των ‘’ΛΟΑΤΚΙ’’ στα Χανιά. Ως εκ τούτου δηλώνουμε ρητώς ότι ουδεμία σχέση έχει συντεταγμένα, το οργανωμένο κόμμα μας, με το εν θέματι αυθόρμητο κάλεσμα. Το κόμμα ‘’ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ’’ καίτοι καθίσταται προδήλως αντίθετο προς τέτοιου τύπου ‘’εκδηλώσεις’’».

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024