Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκλέτσος συγκεντρώνει υπογραφές για να μεταπείσει τον Τσίπρα - «Αναλάβετε πρωτοβουλίες»

Ο Γκλέτσος συγκεντρώνει υπογραφές για να μεταπείσει τον Τσίπρα – «Αναλάβετε πρωτοβουλίες»

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέλαβε πρωτοβουλία ώστε να αλλάξει γνώμη ο Αλέξης Τσίπρας μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση που πήρε ο Αλέξης Τσίπρας να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα στις εκλογές, έχει προκαλέσει σοκ σε μέλη του κόμματος, με κάποιους εξ αυτών, όπως ο Απόστολος Γκλέτσος να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες προκειμένου να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη.

Συγκεκριμένα ο Απόστολος Γκλέτσος δεν θέλει να υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε για το καλό του κόμματος, ούτε προς όφελος της χώρας,

Έτσι ο ηθοποιός αποφάσισε να ηγηθεί της προσπάθειας να αλλάξει γνώμη ο Αλέξης Τσίπρας, αναλαμβάνοντας να μαζέψει υπογραφές για να πειστεί ο πρώην πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ξανά υποψήφιος.

Η ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου

«….αναλαμβάνω πρωτοβουλία , συγκέντρωσης υπογραφών, για να πείσουμε, τον πρόεδρο, Αλέξη Τσιπρα, να είναι ναι ξανά υποψήφιος, πρόεδρος, αναλογιζομενος το καλο και το μέλλον, του τόπου,…….», αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση.

…όσοι μπορείτε αναλάβετε πρωτοβουλίες, να αλλάξει γνώμη και να είναι, ξανά υποψήφιος, με τον Αλέξ , αλλιώς μαύρο φίδι……», προσθέτει.


«Ελλάδα, τρως τους τίμιους….», σημειώνει σε σχόλιο της ανάρτησής του, όντας εμφανώς σοκαρισμένος και δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024