Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2023
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Στις καλένδες η διάσπαση. Στο συνέδριο ή θα κιοτέψουν και εκεί;

Τουρισμός: Η Σαμοθράκη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της τουριστικής αγοράς της Τουρκίας

Τουρισμός: Η Σαμοθράκη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της τουριστικής αγοράς της Τουρκίας

Στο νησί οργανώθηκε και ταξίδι εξοικείωσης από την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Τουρκίας.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της τουριστικής αγοράς της Τουρκίας και του τουρκικού Τύπου, βρέθηκε το νησί της Σαμοθράκης, ένας προορισμός πολύ κοντινός στη γειτονική χώρα, αν και όχι ιδιαίτερα γνωστός.

Με στόχο την προβολή νέων προορισμών οργανώθηκε ένα ταξίδι εξοικείωσης από την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Τουρκίας σε συνεργασία με τον δήμο Σαμοθράκης, στο οποίο συμμετείχαν τρία μέλη της TÜRSAB (Ένωση Τουρκικών Ταξιδιωτικών Γραφείων), τρεις influencers και δύο δημοσιογράφοι.

Ειδικό πρόγραμμα

Το ειδικό πρόγραμμα που κατάρτισε ο δήμος Σαμοθράκης, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ., περιλάμβανε ξεναγήσεις για τη γνωριμία με την ιστορία, τις παραδόσεις, τα τοπικά προϊόντα και το μοναδικό φυσικό κάλλος της Σαμοθράκης, με τους συμμετέχοντες στο ταξίδι να περιγράφουν τις εντυπώσεις τους με πολύ θετικά σχόλια αλλά και με εμφανή την πρόθεση άμεσης δημιουργίας πακέτων προσφορών για τους Τούρκους τουρίστες.

Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Σαμοθράκης, στη Γριά Βάθρα, στη Μικροζυθοποιία Σαμοθράκης «Φονιάς», ενώ έγινε και ο γύρος του νησιού με σκάφος με μία στάση στην παραλία Παχιά Άμμος.

Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι επισκέφτηκαν το Πολιτιστικό Κέντρο της Σαμοθράκης, στη Χώρα και έγιναν δεκτοί από τον δήμαρχο Σαμοθράκης Νικόλαο Γαλατούμο, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Γιάννη Γλήνια και τοπικούς φορείς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Κινήσεις σε διπλό ταμπλό

Την εικόνα ενός κόμματος εντός και ενός κόμματος εκτός θυμίζει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ με τον νέο αρχηγό από τη μία να συνεχίζει τη δική του αυτοτελή καμπάνια ανά την Ελλάδα, ενώ από την άλλη στη Βουλή τις θεσμικές υποχρεώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκπληρώνει ο μεταβατικός πρόεδρος της ΚΟ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2023