Survivor spoiler: Αποχωρεί ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί
Δεν το περίμενε κανείς...
Στην τελική ευθεία έχει μπει πια το Survivor All Star μιας και μέχρι τον μεγάλο τελικό οι επόμενες αποχωρήσεις είναι ήδη… έτοιμες από την 24ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.
Έτσι, αυτή την εβδομάδα, θα αποχωρήσουν δύο άτομα αφήνοντας λαβωμένες την μπλε και την κόκκινη ομάδα.
Όπως ήδη παρακολουθήσαμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μπάρτζης είναι πλέον ο πρώτος υποψήφιος και η υποψηφιότητα αυτή τον φέρνει απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.
Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Σάκης Κατσούλης αναλαμβάνει ρόλο υπερασπιστή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μπροστά στις στρατηγικές.
Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας του Survivor δίνουν τα πάντα με σκοπό την ασυλία και τον τίτλο του MVP που θα τους κρατήσει στο παιχνίδι. Για κάποιον ή κάποια, όμως, αυτή θα είναι η στιγμή που θα λάβει τέλος το ταξίδι στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.
Αποχωρεί μεγάλο φαβορί
Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, τα οποία και σας μεταφέρουμε όπως πάντα με επιφύλαξη, από το Survivor All Star o Ηλίας Μπόγδανος.
Βέβαια τα πάντα μένουν να επιβεβαιωθούν ή όχι στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ.
- Καιρός: Δύο κύματα κακοκαιρίας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 40χρονου για τα μάτια μιας γυναίκας – Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο
- Sing for Greece 2026: Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό
- Η πόρτα στα κλαμπ του Λονδίνου, ο στρίπερ Χάρι Πότερ και αλκοόλ απ’τα «μάτια» – Η άλλη ζωή της Μάργκο Ρόμπι
- Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Πού σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις
- Δημοσκόπηση: Τα σκάνδαλα «θυμώνουν» τους πολίτες – ΟΠΕΚΕΠΕ και ΓΣΕΕ στο προσκήνιο