Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριαντάφυλλος: Βάζει τέλος στη φιλία του με Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τριαντάφυλλος: Βάζει τέλος στη φιλία του με Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η κίνηση του ζευγαριού στο Survivor που ενόχλησε τον τραγουδιστή. Τι συνέβη;

Τα βέλη του προς τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέταξε ο Τριαντάφυλλος.

Οι μέχρι πρότινος φίλοι είναι πλέον εχθροί και γι’ αυτό ευθύνεται το ζευγάρι και η συμπεριφορά του στο Survivor All Star.

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, επιθυμεί να δώσει τέλος στη φιλία τους επειδή νιώθει προδομένος με τη στάση που κράτησαν στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

«Θέλω ο Σάκης και η Μαριλένα να…»

«Τον Τάκη Καραγκούνια τον έχω στηρίξει και το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος. Είναι μαγκιά του που ένας 50χρονος πήγε εκεί και έκανε όλα αυτά που έκανε. Όταν ήμασταν με τον Σάκη και την παρέα του στο μαγαζί του, του έλεγα: μακριά από τους Amigos. Μου έλεγε «ναι, εννοείται, τι λες τώρα;» και μετά τους έβλεπα μέσα να λένε ο ένας στον άλλο «φίλε μου», ανέφερε ενοχλημένος ο Τριαντάφυλλος στο Open Weekend.

Και ξεκαθάρισε: «Εγώ 6,5 μήνες στο Survivor έφτυσα αίμα και από κάποια συγκεκριμένα άτομα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Θέλω ο Σάκης και η Μαριλένα να είναι καλά και ευτυχισμένοι και με αγάπη, απλά εγώ δεν θέλω καμία μα καμία σχέση».

«Εννοείται πως δεν τον στηρίζω»

Τις προηγούμενες ημέρες ο Τριαντάφυλλος είχε στραφεί ξανά εναντίον του Σάκη Κατσούλη επειδή έκανε παρέα με τον Γιώργο Κόρομι μέσα στο Survivor All Star.

Στο Survivor το 2021, ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κόρομι ήταν σε μεγάλη σύγκρουση και δεν έλυσαν ποτέ τις διαφορές τους. Τότε ο Σάκης Κατσούλης είχε στηρίξει τον τραγουδιστή και όπως αποκαλύπτει τώρα ο Τριαντάφυλλος, πριν μπει στο παιχνίδι είχε υποσχεθεί πως δεν θα έκανε παρέα με τον Κόρομι.

Ωστόσο, ο Σάκης Κατσούλης, όπως φαίνεται, δεν τήρησε τον όρκο του, και αυτό έκανε τον Τριαντάφυλλο να στραφεί εναντίον του.

«Πάμε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για τον φίλο μου τον Σάκη. Λοιπόν παιδιά, ακούστε προσεκτικά. Πριν μιλήσουμε και ο Σάκης κι εγώ για το «Survivor All Star», είχαμε πει και οι δυο ότι αν πάμε κάποιος από τους δυο, δεν θα είναι ποτέ με amigos, ποτέ με τον Κόρο γιατί μας έκανε πολλά. Μου έκανε πολλά, έκανε πολλά και στον Σάκη. Είχαμε πει ότι δε θα είμαστε ποτέ με αυτόν. Είχαμε δώσει όρκο…», είπε αρχικά ο τραγουδιστής στο Instagram.

Και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα, βλέπω κάποια πράγματα. Έκανα υπομονή, έκανα υπομονή αλλά ρε παιδιά, εντάξει. Εσείς κρίνετε, εσείς τα βλέπετε όλα γι΄αυτό ήθελα να σας το πω και να σας ανοίξω την καρδιά μου. Όσο για τον Τζέιμς που λέτε ότι κάνω παρέα, είχα ξεκαθαρίσει στον Σάκη ότι θα βγω, πάντα του έλεγα τι θα κάνω και πάντα έλεγα στον Τζέιμς πόσο καλό παιδί είναι ο Σάκης και πως θα έδινα το χέρι μου και το πόδι μου γι’ αυτόν».

«Ο Τζέιμς το σεβάστηκε, δε μου είπε ποτέ κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Το ίδιο και ο Νίκος Μπάρτζης. Όταν πήγα και τραγούδησα στο μαγαζί του δε μου είπε ποτέ τίποτα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, αντίθετα μου είχε πει μπράβο που κρατάω τη φιλία μου. Αυτό το εκτίμησα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, κάποια πράγματα που βλέπω με έχουν στεναχωρήσει. Και να ξεκαθαρίσω ότι, εννοείται πως δεν στηρίζω Σάκη. Δεν στηρίζω. Δε γίνεται αυτό να το κάνω. Τόσα τραβήξαμε το 2021, δώσαμε έναν όρκο. Δε γίνεται. Έκανα τόση υπομονή. Έλεγα ότι θα αλλάξει αλλά δε γίνεται. Μου το ζητάτε όλοι, λέτε για την τριάδα αλλά ποια τριάδα ρε παιδιά; Θα το έκανα ποτέ εγώ αυτό εκεί πέρα; Δε γίνεται», είπε ολοκληρώνοντας.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024