Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πάνελ της Τσιμτσιλή «τα έβαλε» με το φούξια πουκάμισο του Βασάλου

Το πάνελ της Τσιμτσιλή «τα έβαλε» με το φούξια πουκάμισο του Βασάλου

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα πάντα γύρω μας μάς πληγώνουν. Ένα ολόκληρο πάνελ στην εκπομπή Happy Day σχολίαζε την λαμέ αντανάκλαση στο πουκάμισο της TV personas συμπληρώνοντας ότι ο Κωνσταντίνος «έχει βγάλει τα φρύδια του».

Εντάξει, ίσως αυτές οι ατάκες να είναι γνώριμες σε κάποια living room και εντός της οικίας σχολιασμούς. Σε πρωινό infotainment, όμως, η ισορροπία αλλάζει και όλα φαντάζουν μικρομέγαλα μέσα από τον φακό της τηλεοπτικής κορνίζας.

Ας δούμε, όμως, τι έγινε. Ας πιάσουμε το θέμα από την αρχή.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκπομπή, Καλό μεσημεράκι συνομιλώντας με τον Νίκο Μουτσινά, μετά την επιστροφή του από το Survivor.

Φόρεσε ένα φούξια πουκάμισο, μαλακό και σε χαλαρή γραμμή, ό,τι πρέπει για να τονίσει το μαύρισμά του, ενώ είχε πιάσει τα μακριά μαλλιά του σε μία πρόχειρη κοτσίδα αφήνοντας κάποια τσουλούφια γύρω από το πρόσωπό του.

Το Happy Day σχολίασε το πουκάμισό του, το οποίο το περίγραψαν ως «λαμέ», το γεγονός ότι έχει βγάλει τα φρύδια του, αλλά και τα μαλλιά του.

«Ήταν θεματική η εμφάνιση και φόρεσε αυτό το ροζ λαμέ;» είπε συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας: «Μόνο το λαμέ; Το φρύδι πήγε και το έβγαλε, έβαλε την τούφα από το μαλλί εδώ, με την κοτσίδα πίσω. Δηλαδή πραγματικά, αυτό το ωραίο αγόρι…».

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Η τηλεόραση είναι εικόνα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με αυτό το ροζ λαμέ πίστας… Δεν μου αρέσει αυτή η εμφάνιση σε εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου υπογράμμισε: «Το ροζ λαμέ πίστας μπορώ να το ανεχτώ αν το έχω mute. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι του γούστου μου».

Μόνο ο Κώστας Φραγκολιάς είπε ότι αυτό το πουκάμισο έχει αναφορά στο dress code του Μαϊάμι, από το οποίο ο Βασάλος πέρασε γυρνώντας από τον Άγιο Δομίνικο. «Είμαι μαζί του» πρόσθεσε.

Κάπως έτσι πέρασε η ώρα.

Δείτε το βίντεο 

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024