Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Aποφάσισα να κλείσω το κινητό μου - Έχω πιεστεί»

Κατερίνα Καινούργιου: «Aποφάσισα να κλείσω το κινητό μου – Έχω πιεστεί»

«Δεν θα με βρίσκετε ένα διάστημα...», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Αντίστροφα μετρά η Κατερίνα Καινούργιου για το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν. Σε περίπου δέκα ημέρες η παρουσιάστρια θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της και θα φύγει για διακοπές.

Η ίδια το πρωί της Τρίτης (27/6) εξομολογήθηκε πως νιώθει αρκετά πιεσμένη και με το που τελειώσει η «Super Κατερίνα» θα κλείσει το κινητό της και θα απέχει για λίγο από τα social media.

«Όπως τα λες ακριβώς, η ζωή είναι εκεί κι αποφάσισα να κλείσω το κινητό μου όταν τελειώσουμε από εδώ ένα διάστημα. Δεν θα με βρίσκετε ένα διάστημα. Χωρίς να φταίει κάποιος ίσως έχω πιεστεί οικογενειακά κι επαγγελματικά κι όλα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Άσχετο αλλά τα λέω γιατί η Μαρία με ξέρει πάρα πολλά χρόνια και θέλω να φύγω λίγο και να μην έχω επικοινωνία.  Θα φροντίσω και τα social απλά έχω κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις πληρωμένες».

Δείτε το απόσπασμα

«Έχω πιεστεί και ήθελα να φύγω»

Η Κατερίνα Καινούργιου τη φετινή σεζόν έχει εξομολογηθεί αρκετές φορές στον αέρα της εκπομπής της ότι νιώθει πιεσμένη. Πρόσφατα μάλιστα κατέρρευσε on air.

Η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συναισθηματική της φόρτιση και επιστρέφοντας από διαφημίσεις εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια.

«Απλά ζαλίστηκα. Δεν αισθάνθηκα καλά, ήθελα να φύγω αλλά εντάξει. Μου ήρθε μια ανακατωσούρα. Έχω πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες επαγγελματικά. Φοβάμαι μη πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά. Πάμε σε κάτι διαφορετικό παιδιά, βοηθήστε με λίγο. Και λίγο χαρτάκι φέρτε μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η ομάδα της εκπομπής συζητούσε για το Survivor, η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από το πάνελ και επανεμφανίστηκε μετά στην εμπορική τοποθέτηση.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024