Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα «ταυτότητα» θα γράφει… επίθεση

Η νέα «ταυτότητα» θα γράφει… επίθεση

Το προφίλ που έχει παρουσιάσει στην προπονητική του καριέρα ο Μαρτίνεθ ταιριάζει σ’ αυτό που θέλει να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός, αλλά είναι προφανές ότι χρειάζεται και υπομονή για να φανούν τα αποτελέσματα

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τον νέο προπονητή της ομάδας του λιμανιού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ αλλά και τον νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Αντόνιο Κορδόν.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης καλωσόρισε τους δύο Ισπανούς στον σύλλογο και αναφέρθηκε στους στόχους που θέτουν οι πειραιώτες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στόχους που έχουν να κάνουν φυσικά με την επιστροφή στις κατακτήσεις τίτλων αλλά παράλληλα και με τη δημιουργία ενός νέου ποδοσφαιρικού μοντέλου.

Ένα μοντέλο το οποίο είναι πολύ γνωστό στους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» καθώς παραπέμπει στο ισπανικό στυλ ποδοσφαίρου, με προπονητές που έχουν παρουσιάσει εκπληκτικό θέαμα.

Η αναφορά άλλωστε του Βαγγέλη Μαρινάκη στη λέξη επίθεση, παραπέμπει σε αυτό που θέλουν να βλέπουν όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού από την ομάδα τους.

Το ζητούμενο λοιπόν στη νέα «ταυτότητα» της ομάδας του Πειραιά είναι η επίθεση, η δημιουργία δηλαδή μιας ομάδας που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, που θα προσφέρει θέαμα και θα κατακτά νίκες.

Ήταν σαφής ο πρόεδρος του Ολυμπιακού περιγράφοντας την εικόνα για τον νέο Ολυμπιακό και οι αρχές στις οποίες αναφέρθηκε είναι πολύ «οικίες» στον κόσμο της ομάδας.

Έχουν «άρωμα» από την εποχή Βαλβέρδε αλλά και της πρώτης «θητείας» Μίτσελ στο μεγάλο λιμάνι και τέτοιες αναμνήσεις δημιουργούν μια αύρα αισιοδοξίας.

Δεν είναι όμως μόνο αναμνήσεις. Ο Ολυμπιακός θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το μοντέλο και να επιστρέψει σ’ εκείνες τις ιδέες που τον έκαναν μια πολύ ελκυστική ομάδα κι αυτό είναι που έχει στο μυαλό του ο νέος προπονητής των πειραιωτών.

Μιλάμε άλλωστε για ένα προπονητή από τη νέα γενιά του ισπανικού ποδοσφαίρου και πάνω στις αρχές του Μαρτίνεθ θέλει να «τρέξει» ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Νέα χρονιά και νέα «ταυτότητα» για την ομάδα του Πειραιά, με την υπογραφή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τη «σφραγίδα» του Αντόνιο Κορδόν.

Το προφίλ που έχει παρουσιάσει στην προπονητική του καριέρα ο Μαρτίνεθ ταιριάζει σ’ αυτό που θέλει να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός αλλά είναι προφανές ότι χρειάζεται και υπομονή για να φανούν τα αποτελέσματα.

Η προσήλωση όμως στο πλάνο με πλούσια αποθέματα υπομονής κι επιμονής είναι αδιαπραγμάτευτη από πλευράς διοίκησης του συλλόγου κι αυτό σημαίνει ότι ο Μαρτίνεθ έχει τη στήριξη του οργανισμού για να «επιστρέψει» ο Ολυμπιακός στο… μέλλον.

Να φτιάξει δηλαδή μια ομάδα δομημένη στις αρχές της κορυφαίας προπονητικής σχολής του κόσμου κι αυτό δεν αφορά μόνο το μοντέλο εντός των αγωνιστικών γραμμών αλλά και την τακτική στο μεταγραφικό πεδίο.

Εκεί που τα «ηνία» έχει αναλάβει ένας εκ των κορυφαίων στελεχών της La Liga των τελευταίων 15 χρόνων.

Οι κινήσεις έχουν γίνει, οι συζητήσεις συνεχίζονται και σύντομα θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024