Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Τσίπρας: Συναντήθηκε με τον φοιτητή που είχε πέσει από το παράθυρο στο ΑΠΘ

Αλέξης Τσίπρας: Συναντήθηκε με τον φοιτητή που είχε πέσει από το παράθυρο στο ΑΠΘ

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφθεί τον 19χρονο φοιτητή τον Οκτώβριο του 2022 στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου νοσηλευόταν.

Τετ-α-τετ με τον φοιτητή  που είχε πέσει εν ώρα μαθήματος από το παράθυρο δευτέρου ορόφου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, είχε ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν την προεκλογική του ομιλία στη  συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον 19χρονο πώς είναι, με τον νεαρό να του απαντάει πως πλέον είναι καλά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζει τη χαρά του που όλα πήγαν καλά.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφθεί τον 19χρονο φοιτητή τον Οκτώβριο του 2022 στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου νοσηλευόταν.

Πώς είχε γίνει το ατύχημα

Ο 19χρονος καθόταν στο περβάζι του παραθύρου λόγω του τρομερού συνωστισμού που υπήρχε στο αμφιθέατρο στον δεύτερο όροφο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, καθώς δεν υπήρχε κενή θέση και από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2022 μπροστά σε εκατοντάδες φοιτητές.

Μέσα στην ατυχία του, ο νεαρός φοιτητής στάθηκε τυχερός και απέφυγε τα χειρότερα, διότι την ώρα που έπεφτε από το παράθυρο, φορούσε σακίδιο πλάτης και πριν προσγειωθεί στο έδαφος, η πορεία του ανακόπηκε από την εξωτερική μονάδα κλιματισμού.

Μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι του το οποίο έχει υποστεί κατάγματα μετά την πτώση του στο έδαφος αλλά και να νοσηλευτεί για δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» πριν πάρει εξιτήριο, ενώ οι γιατροί σημείωναν πως σώθηκε από θαύμα.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024