Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας από Θεσσαλονίκη: Να στείλουμε τα ακροδεξιά και ναζιστικά κόμματα να «πνιγούν» στον Θερμαϊκό

Κουτσούμπας από Θεσσαλονίκη: Να στείλουμε τα ακροδεξιά και ναζιστικά κόμματα να «πνιγούν» στον Θερμαϊκό

Ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, πραγματοποίησε την τελευταία του προεκλογική ομιλία πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση δύο ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου πραγματοποίησε το ΚΚΕ στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον γ.γ. του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Ο λαός έχει μια μεγάλη ευκαιρία, όλα τα σημάδια, όλα τα μηνύματα που έχουμε η μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας, της Πάτρας, της Λαμίας και σήμερα της Θεσσαλονίκης, δείχνουν ότι ο λαός μας μπορεί να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά το ΚΚΕ, να ψηλώσει το μπόι του στην κάλπη, με ένα ΚΚΕ πολύ πιο ισχυρό με μεγαλύτερο ποσοστό και πολλούς βουλευτές», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ άσκησε κριτική στα κόμματα που σήμερα υπάρχουν και αύριο κανείς δεν ξέρει που θα βρίσκονται και ιδιαίτερα σε ακροδεξιά μορφώματα με επικίνδυνα προγράμματα. Επίσης κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ  στις εκλογές «για να σηκώσουμε τη γροθιά μας και το μπόι μας λίγο ψηλότερα την Κυριακή».

Να είναι το ΚΚΕ τρίτο κόμμα στη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τον λαό της Θεσσαλονίκης «να εκλέξει ξανά μετά από 15 χρόνια» δεύτερο βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης και να «στείλει στον αγύριστο το ακροδεξιό μόρφωμα του Βελόπουλου».

«Να είναι το ΚΚΕ τρίτο κόμμα. Θα είναι μεγάλη κατάκτηση για τον λαό και παρακαταθήκη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρθηκε σε όσα αποκαλύφθηκαν την προηγούμενη προεκλογική περίοδο. «Αποκαλύφθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο το κοινό πρόγραμμα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ μέσα από την έκθεση της Κομισιόν, πρόγραμμα που επιβεβαίωσε με τη σταθερή κυβέρνηση θα υπάρχει και μία συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση», είπε επίσης ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη συνέχεια άσκησε κριτική στα μικρότερα κόμματα και συγκεκριμένα στην Πλεύση Ελευθερίας, το ΜέΡΑ 25 και την Ελληνική Λύση και τις αποχωρήσεις που υπήρξαν από αυτά τα κόμματα.

«Αποδείχθηκε επίσης με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο έχουν δημιουργήσει μια σειρά από κόμματα μίας χρήσης που σήμερα υπάρχουν και αύριο δεν ξέρεις κανείς που θα είναι. Κόμματα που δεν ξέρεις ούτε καν τι ακριβώς υποψήφιους έχουν, ούτε τι πρόγραμμα τις περισσότερες φορές», προσέθεσε.

«Το ΚΚΕ η μόνη 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση όχι στα λόγια αλλά στην πράξη»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε στο ΚΚΕ το οποίο χαρακτήρισε τη «μόνη 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση όχι στα λόγια αλλά στην πράξη».

«Ήμασταν εκεί, δίπλα στους κατοίκους της Καλαμιάς Κοζάνης, μαζί με τους εργάτες της Ζώνης όταν έχασαν τον συνάδελφό τους, μπροστά στα λαϊκά σπίτια για να μη χαθεί κανένα σε πλειστηριασμό, έξω από το υπουργείο Υγείας για να μη χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές από τις ελλείψεις στην Υγεία, αλλά και στα πλημμυρισμένα σπίτια της Πολίχνης. Παντού. Το ΚΚΕ ήταν εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Την ώρα που αμέσως μετά τις προηγούμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ έσπερνε ξανά την απογοήτευση, την ώρα που είχαν ξαμοληθεί τα μέλη και στελέχη του βρίζοντας τον κόσμο και λέγοντας ότι ‘τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει’! Το ΚΚΕ είπε στον λαό από την πρώτη στιγμή ότι το εκλογικό αποτέλεσμα γεννά νέες δυσκολίες, αλλά υπάρχει ελπίδα. Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί μπορεί να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ και να τους αντιμετωπίσει. Αποδείξαμε ξανά ότι είμαστε οι μόνοι που μπροστά στον αρνητικό συσχετισμό δεν τρομάζουμε! Και αυτό είναι εγγύηση για τον λαό για την επόμενη, δύσκολη μέρα, με την αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ».

Με το «ΚΚΕ μπροστά ο λαός έχει τη δύναμη να τους σαρώσει όλους»

Παράλληλα ο Δημήτρης Κουτσούμπας επεσήμανε πως με το «ΚΚΕ μπροστά ο λαός έχει τη δύναμη να τους σαρώσει όλους».

«Αποδείξαμε ότι είμαστε οι μόνοι που δεν τρομάζουμε και δεν φοβόμαστε», είπε ακόμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας και χαρακτήρισε το «ΚΚΕ εγγύηση για τον λαό για την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ».

«Με το ΚΚΕ μπροστά ο λαός έχει τη δύναμη να τους σαρώσει όλους. Θα ηγηθούμε της εργατικής λαϊκής πάλης απέναντι στη νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ, στην αντιδραστική πολιτική της ΕΕ», προσέθεσε και όπως είπε «πεισμώνουμε γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στον λαό», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα όπως είπε οι «μόνες στιγμές που πραγματικά στριμώχτηκε, δυσκολεύθηκε η κυβέρνηση της ΝΔ την προηγούμενη τετραετία ήταν όταν ο λαός βγήκε μπροστά με τους κομμουνιστές. Στην πανδημία, στις κινητοποιήσεις ενάντια στην καταστολή, στις μεγάλες απεργίες, στις κινητοποιήσεις ενάντια στην πολεμική εμπλοκή, στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη».

«Ας μην έχουν σιγουριά και ύφος χιλίων καρδιναλίων εκεί στη ΝΔ ότι κάνουν έναν αντιλαϊκό περίαπτο. Τέτοιο είχαν και οι ΔΑΠιτες και στις  σχολές και είδαμε τι έπαθαν από του ΚΝΗτες από την Πανσπουδαστική από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Εδώ υπάρχει ΚΚΕ», είπε ακόμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν προσπαθούμε να κρυφτούμε πίσω από γενικά τσουβαλιάσματα περί συντηριτικοποίησης. Δεν είναι λίγο αργά για δάκρυα από όσους τα λένε αυτά όπως κυρίως ΣΥΡΙΖΑ», είπε αρχικά.

«Δεν έπρεπε να τα έχει σκεφτεί όλα αυτά πριν βαφτίσει τους φασίστες, τους υποστηρικτές των δολοφόνων, εγκληματιών, χρυσαυγιτών ‘περιπλανημένους’. Δεν έπρεπε να τα έχει σκεφτεί όλα αυτά πριν συντρίψει τις ελπίδες πολλών με ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο. Τι περίμενε; Με σύμβολο τον Μαρατζίδη και πρωτοπαλίκαρο τον δεξιό Αντώναρο μετά από μία τετραετία αγκαλίτσα με τον ακροδεξιό Καμμένο. Περίμενε να γίνουν έτσι πιο προοδευτικοί οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ», προσέθεσε.

Όπως είπε το ΚΚΕ δεν αποδέχεται ότι ο ελληνικός λαός συντηριτικοποιείται γενικά και αόριστα.

«Εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να γεννηθεί ένα νέο ρεύμα προοδευτισμού, ριζοσπαστισμού, που θα αγκαλιάσει μεγάλες μάζες του λαού και της νεολαίας της χώρας μας. Χωρίς νέες αυταπάτες, για νέους σωτήρες. Και το ΚΚΕ θα ηγείται αυτού του ρεύματος», είπε χαρακτηριστικά.

«Μέσα από την άνοδο της ταξικής πάλης, μέσα από την άνοδο των εργατικών, λαϊκών, νεολαιίστικων αγώνων. Εκεί ανοίγει ο δρόμος σε νέες συνειδήσεις, που τώρα μπορεί να μη βλέπουν άλλη εναλλακτική. Εκεί αλλάζουν οι πραγματικοί συσχετισμοί. Μέσα στους χώρους δουλειάς, μέσα στα σωματεία, μέσα στην ταξική πάλη. Εκεί συνειδητοποιείται πλήρως η δύναμη που έχει ο καθένας από εμάς και μετά όλοι μαζί, χέρι χέρι, οργανωμένοι. Εκεί κόβεται ο ομφάλιος λώρος με τα κόμματα της αστικής εξουσίας, με τα ρουσφέτια, με τους μηχανισμούς ενσωμάτωσης. Εκεί είναι η ελπίδα. Στον αγώνα! Με ΚΚΕ πιο δυνατό», είπε χαρακτηριστικά.

«Σε όλους εσάς το ΚΚΕ απλώνει ξανά το χέρι»

«Αλλά πού να τα ξέρουν αυτά όλοι όσοι έχουν κόψει τους όποιους δεσμούς είχαν με το κίνημα εδώ και χρόνια; Πού να τα ξέρουν αυτοί που κυβέρνησαν με σκοπό να καταστείλουν το κίνημα, να το ενσωματώσουν, να μετατρέψουν την ελπίδα αγνών, προοδευτικών ανθρώπων σε μαξιλαράκι ασφαλείας για τις πιο χυδαίες, αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόστηκαν;», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια απηύθηνε κάλεσμα στους «αριστερούς ανθρώπους, που πίστεψαν κάποια στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ». «Αυτές τις ώρες που απομένουν, ξέρουμε ότι η καρδιά πολλών αριστερών ανθρώπων, που πίστεψαν κάποια στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ, βράζει. Ξέρουμε ότι πολλοί από αυτούς ένιωσαν ένα δεύτερο κύμα απογοήτευσης αυτά τα χρόνια, βλέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτό που θεωρούσαν κάποτε αδιανόητο. Να μετατρέπεται ως αντιπολίτευση στον καλύτερο συνεταίρο της ΝΔ σε όλες τις κρίσιμες στιγμές».

«Σε όλους εσάς το ΚΚΕ απλώνει ξανά το χέρι. Την Κυριακή κάντε επιτέλους το μεγάλο βήμα! Να συναντηθούμε μαζί στην κάλπη. Για να συναντηθούμε ξανά στους αγώνες την επόμενη μέρα. Γιατί κάθε αριστερός μπορεί τώρα να ψηφίσει, ξέροντας ότι δεν θα το μετανιώσει, ΚΚΕ».

«Δεν θα ξεχαστεί κανένα έγκλημα»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας υποσχέθηκε πως το ΚΚΕ δεν θα επιτρέψει «έγκλημα δεν θα ξεχαστεί» και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου και στην τραγωδία των Τεμπών.

«Νομίζουμε ότι οι χαμένες ζωές δεκάδων συνανθρώπων μας ξανά στα νερά του Αιγαίου και της Μεσογείου αποκάλυψαν με τον πιο ωμό τρόπο το πραγματικό πρόσωπο αυτής της συμμαχίας των ληστών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και είναι η ώρα να βγουν ευρύτερα συμπεράσματα από τον λαό μας γιατί η υπογραφή της ΕΕ είναι σε κάθε μικρό και μεγάλο ναυάγιο που βιώσαμε και βιώνουμε», ανέφερε αρχικά.

«Η υπογραφή της ΕΕ, όμως, είναι αυτή που οδήγησε στον πάτο του Αιγαίου τους κολασμένους αυτής της Γης. Με την πολιτική της καταστολής και του εγκλωβισμού, με το Δουβλίνο, με τη Συμφωνία με την Τουρκία και επί της ουσίας τη «νομιμοποίηση» των push-backs, με τις Μόριες και τα καμπ – κολαστήρια. Η υπογραφή της ΕΕ είναι αυτή που έφτιαξε τους σιδηρόδρομους των Τεμπών, με τους 57 νεκρούς να είναι εδώ», συμπλήρωσε.

«Και από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, θέλουμε να πούμε ξανά: Το ΚΚΕ δεν θα επιτρέψει να ξεχαστούν! Ο λαός μας δεν θα αφήσει να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα. Το λέμε πρώτα από όλα στις οικογένειες, ότι δεν θα αφήσουμε να παραγραφούν οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Εχουμε προτείνει την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, πράγμα που όλα τα άλλα κόμματα απέρριψαν. Δεν θα επιτρέψουμε νέα Τέμπη. Το χρωστάμε σε αυτά τα παιδιά. Δώσαμε όρκο και θα το κάνουμε πράξη».

Μόνο το ΚΚΕ αντιπαρατίθεται συνολικά και κατά μέτωπο με την ΕΕ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε κριτική στην ΕΕ και στις πολιτικές της. «Η υπογραφή της ΕΕ δεν είναι μόνο σε όλα αυτά. Η ΕΕ με έκθεση της Κομισιόν είναι που ζητά την επιτάχυνση των πλειστηριασμών, για να μειωθεί το ‘ιδιωτικό χρέος’. Αυτή είναι που ζητά 350 αντιλαϊκούς νόμους για το Ταμείο Ανάκαμψης».

«Τη δικιά της υπογραφή έχει η πολιτική κόστους – οφέλους και στα νοσοκομεία, όπως πρόσφατα το βιώσαμε με τις τραγωδίες του ΕΚΑΒ. Αυτή είναι η πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ στην Υγεία!», είπε χαρακτηριστικά και άσκησε κρτική στα υπόλοιπα κόμματα.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο που αντιπαρατίθεται συνολικά και κατά μέτωπο με την ΕΕ, όταν άλλοι, όπως η «Πλεύση», έχουν ξεχάσει και πώς γράφεται.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο που λέει στον λαό ότι αυτή η αντιδραστική συμμαχία δεν διορθώνεται από τα μέσα, όπως τα φούμαρα που πουλά ο Βαρουφάκης.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο που μπορεί να το εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός ότι θα τα βάλει με την πολιτική της ΕΕ, που έχει συνδιαμορφώσει και είναι έτοιμη να εφαρμόσει η ΝΔ και από κοντά ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε για άλλη μια φορά και μπροστά στο τραγικό ναυάγιο ότι είναι τόσο δεσμευμένος με την πολιτική της ΕΕ, που δεν βρήκε μια λέξη για τις ευθύνες της. Και πώς, αλήθεια, να το κάνει; Οταν υπέγραψε τη Συμφωνία με την Τουρκία; Οταν γιγάντωσε το σύγχρονο κολαστήριο της Μόριας; Οταν έφερε τη Frontex μέσα στο σπίτι μας για να ενισχύσει την πολιτική της καταστολής και το ΝΑΤΟ να κατσικωθεί στο Αιγαίο;

Γι’ αυτό λέμε ότι χρειάζεται σύγκρουση με την πολιτική της ΕΕ, πάλη για απελευθέρωση από τα δεσμά της, όπως αντίστοιχα και από την πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ.

«Να στείλουμε τα ακροδεξιά και ναζιστικά κόμματα να ‘πνιγούν’ στον Θερμαϊκό»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε στις πάνω από 600 παρεμβάσεις για τη Θεσσαλονίκη που έκανε το ΚΚΕ με δύο βουλευτές σε 4 χρόνια και στην ανάγκη να υπάρχουν κομμουνιστές βουλευτές.

«Είναι σημαντικό να είναι πιο ψηλά το ΚΚΕ γιατί μόνο με κομμουνιστές βουλευτές η ψήφος σου εγγυημένα δεν θα αθροιστεί με όλες αυτές τις πολιτικές που θες να καταδικάσεις. Είναι σίγουρο ότι το ΚΚΕ δεν θα ψηφίσει την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος και θα οργανώσει και τον αγώνα των φοιτητών, όταν όλα τα άλλα κόμματα, από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μέχρι Πλεύση και ΜέΡΑ25, είναι έτοιμα να το συζητήσουν», είπε αρχικά.

«Ο λαός χρειάζεται βουλευτές που ξέρει ότι θα είναι εκεί. Οχι κόμματα που εμφανίζονται και εξαφανίζονται σε μια νύχτα. Βουλευτές που δεν ξέρεις από πού κρατά η σκούφια τους: Καιροσκόπους, καριερίστες που βρίσκουν καταφύγιο σε σχηματισμούς που αύριο δεν θα υπάρχουν».

«Πόση σημασία έχει να στείλουν οι Θεσσαλονικείς στα σκουπίδια αυτό το ακροδεξιό μόρφωμα του Βελόπουλου με τον συνεχή ρατσιστικό οχετό και τις υπόλοιπες ρατσιστικές γκρούπες που εμφανίζονται να λειτουργούν ως αιρέσεις όπως η Νίκη αλλά και τους ναζί υποστηρικτές των καταδικασμένων. Κόμματα που δεν είναι απλά γραφικά όπως άλλα, αλλά και επικίνδυνα. Γεμάτα με αντιεπιστημονικές θεωρίες, με ανατριχιαστικές θέσεις για καταναγκαστική εργασία όσων χρωστούν όπως λέει η Νίκη που καταλήγουν αν ψηφίζουν κρίσιμα αντιλαϊκά μέτρα και καταλήγουν να υποστηρίζουν τη μεγάλη εργοδοσία», συμπλήρωσε.

«Αυτά είναι τα ακροδεξιά και ναζιστικά κόμματα να τα στείλουμε όλα στο Θερμαϊκό να πνιγούν», είπε χαρακτηριστικα.

Κάλεσμα να ψηφίσουν το ΚΚΕ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας απηύθηνε καλέσμα «στους εκατοντάδες χιλιάδες που αυτές τις τελευταίες ώρες δεν έχουν πάρει ακόμα την απόφασή τους και πιθανόν να καταλήξουν ακόμα και πάνω από την κάλπη τι θα ψηφίσουν. Τους λέμε: Εχετε μια μεγάλη ευκαιρία. Η δική σας ψήφος μπορεί τώρα να μετρήσει πολλαπλασιαστικά. Είναι αυτή που μπορεί να παίξει τον καθοριστικό ρόλο για το αν το ΚΚΕ θα κερδίσει έναν, δύο, τρεις μέχρι και 5 ή 6 βουλευτές παραπάνω, ανάλογα με το ποσοστό του. Γιατί πραγματικά θα κριθεί στην ψήφο το αν θα καταφέρει το ΚΚΕ να διατηρήσει όλους τους βουλευτές. Γιατί μόνο η αύξηση του ΚΚΕ, ακόμα και η πιο μικρή, έχει τόση μεγάλη σημασία για τον λαό».

«Συμφωνούμε πράγματι με τον κ. Τσίπρα σε αυτό. Είναι πραγματικά πλήρως αδιάφορο αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει στο 19 ή 18 ή 17%, αν το ΠΑΣΟΚ χάσει 1 ή 2 μονάδες, αν η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη με 1 ή 2 μονάδες λιγότερο. Είναι όμως πολύ σημαντικό το ΚΚΕ να είναι πιο ψηλά. Για να έχει πιο πολλούς βουλευτές. Για να είναι πιο πολλοί αυτοί που θα βρεθούν αύριο κιόλας σε πλειστηριασμούς λαϊκών σπιτιών, σε χώρους δουλειάς, εκεί που τους χρειάζεται ο λαός», είπε ακόμα και προσέθεσε:

«Γιατί αν στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ υπήρχαν οι ιδιοκτήτες των εισπρακτικών εταιρειών… Αν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν όσοι ψήφισαν την παράδοση των «κόκκινων» δανείων στα funds… Αν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν οι δικηγόροι των funds… Στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ υπάρχουν όσοι σέρνονται στα δικαστήρια από τα funds επειδή υπερασπίζονται τα σπίτια του λαού μαζί με τον λαό… Τόσο απλά είναι τα πράγματα μερικές φορές… Αυτοί είστε και αυτοί είμαστε και ο καθένας διαλέγει και παίρνει!».

«Η μόνη ψήφος που σε γεμίζει με υπερηφάνεια, η ψήφος στο ΚΚΕ»

Όπως είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Κουτσούμπας η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη που «φοβάται το σύστημά τους».

«Η μόνη ψήφος που σε γεμίζει με υπερηφάνεια, είναι η μόνη ψήφος που δεν τη ρίχνεις με μισή καρδιά, είναι η μόνη ψήφος που δεν τη δίνεις σαν το ‘λιγότερο κακό’».

«Πάμε όλοι μαζί λοιπόν! Να σηκώσουμε τη γροθιά μας και το μπόι μας λίγο ψηλότερα την Κυριακή. Και από τη Δευτέρα ξανά στους αγώνες, με νέες δυνάμεις, με αισιοδοξία, με χαμόγελο, με τη σιγουριά μας ότι ο λαός μας τελικά θα νικήσει. Τώρα πιο ψηλά το ΚΚΕ! Γιατί ΚΚΕ δυνατό, η ελπίδα είναι εδώ!», κατέληξε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024