Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπίλι Άιλις: Ξεσπάει για τα σχόλια που δέχεται και το body shaming

Μπίλι Άιλις: Ξεσπάει για τα σχόλια που δέχεται και το body shaming

«Πιστεύω πως αν ήμουν νεότερη, αν το διαδίκτυο μιλούσε για μένα με τον τρόπο που μιλούν τώρα, όταν ήμουν περίπου 11 ετών, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να υπάρχω».  

Ακόμα κι αν βρίσκει τις κατάλληλες απαντήσεις για να αποστομώνει τους haters, η Μπίλι Άιλις αποκάλυψε ότι το body shaming που δέχεται είναι κάτι που την επηρεάζει ψυχολογικά.

Σε μια νέα συνέντευξη στη βρετανική Vogue , η 21χρονη τραγουδίστρια μίλησε για το πώς ζορίζεται ψυχολογικά με τα κακοπροαίρετα σχόλια που δέχεται για το σώμα της.

«Είναι δύσκολο. Ειλικρινά, κανείς δεν μπορεί να πει κάτι για το σώμα μου για το οποίο δεν έχω καλύτερη άποψη. Επίσης, πιστεύω πως αν ήμουν νεότερη, αν το διαδίκτυο μιλούσε για μένα με τον τρόπο που μιλούν τώρα, όταν ήμουν περίπου 11 ετών, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να υπάρχω».

«Μου αρέσει ο εαυτός μου περισσότερο από ό,τι συνήθιζα και με ενδιαφέρει περισσότερο το πώς νιώθω παρά το πώς νιώθουν εκείνοι», πρόσθεσε η Άιλις για τα τρολ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι δύσκολο. Είχα περάσει δύσκολα και ακόμα προσπαθώ να βγάλω άκρη».

Για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την αρνητικότητα, η Μπίλι Άιλις διοχέτευσε την ενέργειά της άλλου. Περνάει χρόνο με τους δικούς της και κάνει βόλτες τους σκύλους της. Και αυτό που αποφεύγει είναι να ανοίγει τα social media.

Τον περασμένο Μάρτιο είχε αποκαλύψει πως διέγραψε όλες τις εφαρμογές των social media από το κινητό της.

«Τις διέγραψα όλες από το κινητό μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Γιατί, φίλε, δεν μεγάλωσα με το ίντερνετ. Δεν είχα iPad σαν παιδί, ευτυχώς. Νιώθω ότι μεγάλωσα στην τέλεια εποχή».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024