Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Ψυχούλη: «Διαφωνώ με το body shaming»

Ελένη Ψυχούλη: «Διαφωνώ με το body shaming»

Στο παρελθόν ψώνιζα από τα «κινέζικα».

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Ελένη Ψυχούλη η οποία διαφωνεί με το «body shaming», αγοράζει ρούχα αξίας μέχρι 15 ευρώ και αποκαλύπτει τα μυστικά του «απόλυτου έρωτα».

Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αλλά και για το body shaming.

«Με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνεργαζόμασταν πολλά χρόνια. Νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου», είπε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

Διαφωνώ με το «body shaming»

«Υπάρχει μόνο κόπος για μία καλλίγραμμη σιλουέτα. Διαφωνώ με το «body shaming». Το υπέρβαρο δεν είναι πρότυπο. Δεν μου επιτρέπω να μην γυμναστώ και να περάσω ένα όριο κιλών. Μία φορά πήρα 15 κιλά και πήγα στον διατροφολόγο», αποκάλυψε.

«Ψωνίζω vintage ρούχα. Στο παρελθόν ψώνιζα από τα «κινέζικα». Τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω δώσει πάνω από 15 ευρώ για ρούχα. Φοράω τα ίδια ρούχα όλη μέρα από το πρωί που πάω γυμναστήριο μέχρι το βράδυ που θα βγω», υπογράμμισε.

Η δικαστική διαμάχη για την αρνητική κριτική εστιατορίου και ο γιος της

«Με πήγαν στα δικαστήρια, γιατί είχα γράψει αρνητική κριτική για ένα εστιατόριο και ζητούσαν εκατομμύρια. Δεν παίρνω τηλέφωνο τον γιο μου, με τα social ξέρω τι κάνει. Δεν ξέρω αν θέλω να έχω νύφη. Όταν ήμουν νέα, έκανα «one night stand». Πιστεύω δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γι’  αυτά που ζούμε. Γεννήθηκα το 1963. Δεν μου αρέσει η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου», δεν γελάω με αυτές τις εκπομπές», επεσήμανε η δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει πολλούς απόλυτους έρωτες. O απόλυτος έρωτας πρέπει να τελειώνει, γιατί μετά αρχίζει η απόλυτη βαρεμάρα», τόνισε κλείνοντας αναφορικά περί έρωτα.

Sports in

Η διάθεσή μας επηρεάζει τον σκύλο μας;

Ο σκύλος κατανοεί απόλυτα τα συναισθήματα μας. Πώς μπορεί να είναι τόσο καλός στην «ανάγνωση» της συναισθηματικής μας κατάστασης; Και κατά πόσο επηρεάζεται;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024