Συνεχίζονται οι έρευνες, 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, σε διεθνή ύδατα για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων μεταναστών που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος, το οποίο αναποδογύρισε και βυθίστηκε στο πολύνεκρο ναυάγιο που έχει συγκλονίσει τη χώρα – και όχι μόνο.
Τα πλοία που ερευνούν
Στο σημείο των ερευνών επιχειρούν ένα πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης μία φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού και τρία παραπλέοντα πλοία.
Σημειώνεται ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι άνεμοι μεταβλητοί έντασης 3 μποφόρ.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα έως σήμερα έχουν διασωθεί 104 πρόσφυγες και μετανάστες και έχουν ανασυρθεί 82 σοροί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 82η σορός εντοπίστηκε από μέλη του Λιμενικού στις 20 Μαΐου.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας