Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Rosalia: Φωτογραφίζεται με φόντο τον Παρθενώνα και αποθεώνει την Αθήνα

Rosalia: Φωτογραφίζεται με φόντο τον Παρθενώνα και αποθεώνει την Αθήνα

Ενθουσιασμένη με τη χώρα μας η Ισπανίδα superstar!

Η Rosalia, η Ισπανίδα σταρ που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει όλο τον πλανήτη να μιλάει για αυτήν, ήρθε στη χώρα μας και πραγματοποίησε την παρθενική της συναυλία το βράδυ της Τρίτης (20/6) στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens X SNF Nostos.

Η 30χρονη έκλεψε τις εντυπώσεις και απέδειξε περίτρανα την ανταπόκριση που έχει το όνομά της στον κόσμο.

Όσοι βρέθηκαν στο Φάληρο βίωσαν ένα μοναδικό σόου από την Καταλανή περφόρμερ που έτρεχε, χόρευε, τραγουδούσε, ξεσήκωνε τον κόσμο, προσπαθούσε να πάρει… ανάσες και γινόταν ένα με τον κόσμο.

Λίγο μετά την πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα, η Rosalia «πλημμύρισε» το Instagram της με φωτογραφίες της από την παραμονή της στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από την εμφάνισή της, την ξενάγησή της στον Παρθενώνα άλλη από την παραγγελία της σε γνωστό στέκι της πόλης.

Στη λεζάντα εξέφρασε τον ενθουσιασμό της και τόνισε ότι ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στην Αθήνα.

«Πέρασα υπέροχα στην Αθήνα. Πήγα με τακούνια στον Παρθενώνα και μου άρεσε που τραγούδησα σε αυτή την πόλη. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες και η ανάρτησή της

Η φαντασμαγορική συναυλία της

Η Rosalia το βράδυ της Τρίτης (20/6) έδωσε ένα μοναδικό σόου στην Πλατεία Νερού και απέδειξε -για ακόμα μία φορά- πως αντιπροσωπεύει όλα όσα προσπαθεί να είναι η σύγχρονη ποπ: ένα τολμηρό ηχητικό μίγμα χωρίς στεγανά και μια διάθεση να ξεπεράσει κάθε πολιτιστικό και ηχητικό σύνορο.

Η Καταλανή περφόρμερ ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες της και δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει. Μάλιστα, έδειξε εντυπωσιασμένη με το vibe του κόσμου και τη θερμή υποδοχή που της επιφύλασσε.

Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας της ευχαριστούσε το κοινό που βρισκόταν από κάτω, ενώ είχε προβάρει και μερικά ελληνικά, τα οποία μίλησε άπταιστα.

«Χαίρομαι που είμαι εδώ να παίζω σε αυτή τη χώρα για πρώτη φορά. Ευχαριστώ πολύ που με υποδεχθήκατε», είπε στα ελληνικά και αποθεώθηκε.

Επίσης, κάποια στιγμή πλησίασε τους θαυμαστές της και τραγούδησε μαζί τους. Τότε κάποιος της έδωσε μια ελληνική σημαία και η Rosalia όχι μόνο την τύλιξε στο σώμα της, αλλά είπε δυνατά σε όλους πως νιώθει η «Rosalia de Grecia» (η Rosalia της Ελλάδας).

Δείτε βίντεο από τη συναυλία της

@fipsterrΜιλάει ελληνικά 🥺♬ original sound – Fipster

@augmentedpen Reina Rosalia de Grecia 💖 #rosalia #rosaliaathens #rosaliagreece #releaseathens #motomamitour #rosaliamotomami #releaseathens23 ♬ original sound – Pen

@evakiafa ❤️‍🔥 #motomami #larosalia #athens #greece #motomamitour #rosaliavt #xyzbca #fakebody #fy @La Rosalia ♬ πρωτότυπος ήχος – Eva

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024