Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Olympia Golden Beach Resort & Spa: Χρυσαφένια διαμονή στην εντυπωσιακή παραλία της Κυλλήνης

Olympia Golden Beach Resort & Spa: Χρυσαφένια διαμονή στην εντυπωσιακή παραλία της Κυλλήνης

Πολυτελές θέρετρο, οργανωμένο spa, λαχταριστές γεύσεις και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια είναι τα συστατικά της πιο ξένοιαστης καλοκαιρινής απόδρασης

Χαλάρωση για τους μεγάλους, παιχνίδι για τους μικρούς. Εξωτικό τοπίο, αλλά και ασφαλή τιρκουάζ νερά. Πολυτελείς εγκαταστάσεις, που όμως καλοδέχονται τα παιδιά και τους προσφέρουν όλη την καλοκαιρινή διασκέδαση που τους αξίζει. Όποιος έχει δοκιμάσει να οργανώσει οικογενειακές διακοπές, ξέρει καλά ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού κάθε μέλος (και κάθε ηλικία) έχει τις δικές του ανάγκες.

Μέχρι να ανακαλύψουμε το Olympia Golden Beach Resort & Spa, το ίδιο ίσχυε και για εμάς. Τώρα, όμως, που έχουμε βρει τον ιδανικό προορισμό μας, είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε μαζί σας τους λόγους που πλέον κάθε καλοκαίρι θα μας βρίσκει μέσα στο πράσινο, στη μαγευτική παραλία της Κυλλήνης.

Γιατί μας προσφέρει exclusive πολυτέλεια

Στο θέρετρο των 5 αστέρων, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 56 πολυτελείς σουίτες, bungalows, τα οποία ανακαινίστηκαν στη διάρκεια του 2023, και μια φανταστική VIP Villa 120 τ.μ, με ιδιωτική πισίνα και κήπο. Δώδεκα εντυπωσιακές – και πεντακάθαρες – πισίνες προσφέρουν απλόχερα τη δροσιά τους, ενώ στις πλήρως εξοπλισμένες σουίτες βρίσκουμε ό,τι θα μπορούσαμε να χρειαστούμε για τις πιο απολαυστικές διακοπές.

Εμείς προτιμάμε τα Deluxe Bungalows Sharing Pools των 45 τ.μ., τα οποία εκτός των άλλων έχουν άμεση πρόσβαση σε μοιραζόμενη πισίνα (ανά 3 έως 6 bungalows), ενώ τα superior bungalows, κατασκευασμένα με πολυτελή υλικά και με πρόσβαση σε μοιραζόμενη πισίνα ανά δυο, αποτελούν την ιδανική επιλογή για ζευγάρια.

Γιατί εκτός από τους μεγάλους χαίρονται και οι μικροί

Τοποθετημένο σε υπέροχη τοποθεσία, μέσα στην πελοποννησιακή φύση και σε απόσταση αναπνοής από την Χρυσή Ακτή της Κυλλήνης, το Olympia Golden Beach Resort & Spa προσφέρει πραγματική ξενοιασιά σε όλη την οικογένεια. Η εξωτική παραλία των έξι χιλιομέτρων – μια από τις ομορφότερες της χώρας, αν θέλετε τη γνώμη μας – είναι ιδανική για μικρούς και μεγάλους κολυμβητές, αφού βαθαίνει σταδιακά, επιτρέποντας ατέλειωτο παιχνίδι, ενώ διαθέτει γήπεδο βόλεϊ και δυνατότητα για θαλάσσια σπορ.

Όμως και εντός των εγκαταστάσεων – τις μέρες που δεν θέλουμε να ξεκολλήσουμε από την πισίνα – οι ενήλικες έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε την ώρα που τα πιτσιρίκια απασχολούνται δημιουργικά από το εξειδικευμένο προσωπικό στο kids club του ξενοδοχείου. Η όμορφη παιδική χαρά, ο παιδότοπος και η παιδική πισίνα συμπληρώνουν έναν πραγματικό παράδεισο για τα παιδιά.

Γιατί προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για χαλάρωση

Δεν θα σας κρύψουμε ότι το βραβευμένο Dream Spa, με τις ατέλειωτες υπηρεσίες ευεξίας, είναι ένας από τους λόγους που επιστρέφουμε κάθε χρόνο στο Olympia Golden Beach Resort & Spa. Θερμαινόμενη πισίνα, θαλασσοθεραπείες, υδροθεραπείες, θεραπείες μασάζ και προσώπου, shower jet, αίθουσα Jacuzzi, αίθουσα Spa Jet, χαμάμ, σάουνα και κέντρο κομμωτικής, μας εξασφαλίζουν οποιαδήποτε υπηρεσία έχουμε ταυτίσει με την ανανέωση και την ομορφιά. Tip που σώζει επιδερμίδες και διακοπές: αν το παρακάνατε με την ηλιοθεραπεία, ζητήστε την signature θεραπεία After Sun Grandma’s Secret. Η απολύτως φυσική μάσκα για το πρόσωπο και το σώμα θα σας ανακουφίσει σε δευτερόλεπτα.

Γιατί είμαστε καλοφαγάδες

Στο κεντρικό εστιατόριο, με θέα στην όμορφη κεντρική πισίνα, μας περιμένει οποιοδήποτε πιάτο θα μπορούσαμε να λαχταρήσουμε στη διάρκεια των διακοπών μας. Συνταγές ελληνικές και μεσογειακές, αλλά και επιλεγμένες από τη διεθνή κουζίνα, υπόσχονται ημέρες και νύχτες γεμάτες γεύση, ενώ οι σεφ του εστιατορίου επιμελούνται με προσοχή τόσο την ποιότητα των πρώτων υλών, όσο και τον ισορροπημένο συνδυασμό τους, αλλά και τις συνθήκες υγιεινής. Την επιτυχία των προσπαθειών τους δεν την εγγυόμαστε μόνο εμείς, αλλά και το διεθνές πρότυπο ISO 22000 (HACCP).

Όμως δεν χρειάζεται να μεταβούμε στο εστιατόριο για να απολαύσουμε μια τεράστια ποικιλία συναρπαστικών γεύσεων. Πέραν της υπηρεσίας room service, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσεγμένα σνακ και ενδιαφέροντα πιάτα μας περιμένουν στα δυο μπαρ του Olympia Golden Beach Resort & Spa, στον κεντρικό χώρο υποδοχής και την κεντρική πισίνα, όπου θα απολαύσουμε και τα αγαπημένα μας κοκτέιλ, ενώ το ίδιο ισχύει και για την παραλία, με το εξυπηρετικό προσωπικό να φέρνει ό,τι χρειαζόμαστε απευθείας στις ξαπλώστρες μας.

Γιατί είμαστε άνθρωποι της δράσης

Δεν έχουν μόνο τα παιδιά μας ανάγκη από κίνηση. Η μέρα μας ξεκινά ιδανικά στο Fitness Center του Olympia Golden Beach Resort & Spa, με πρωινή γυμναστική στα σύγχρονα, υψηλής ποιότητας μηχανήματα για όλο το σώμα. Για ακόμη πιο απολαυστική προπόνηση, μπορείτε απλώς να ζητήσετε από το προσωπικό να σας βρει έναν εξειδικευμένο personal trainer.

Οι λάτρεις του τένις θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως το προσεγμένο γήπεδο, από υψηλής ποιότητας ελαστικά υλικά που αποτρέπουν τους τραυματισμούς, ενώ το playroom έχει κάτι για όλους: πινγκ πονγκ, playstation, μπιλιάρδο και air-hockey, τόσο για τις μέρες που αισθανόμαστε active, όσο και για εκείνες που μας βρίσκουν σε πιο χαλαρό mood. Τις μέρες που έχουμε όρεξη για εξερεύνηση – και η αλήθεια είναι ότι η φύση της Κυλλήνης αναπόφευκτα μας εμπνέει για κάτι τέτοιο – εκεί βρίσκουμε ποδήλατα προς ενοικίαση, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση μπορούμε να ενοικιάσουμε και εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ.

Ανακαλύψτε κι εσείς τη μαγεία του Olympia Golden Beach Resort & Spa.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024