Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Rosalia: Αυτοανακηρύχθηκε «Rosalia de Grecia», μίλησε ελληνικά στη συναυλία της και αποθεώθηκε

Rosalia: Αυτοανακηρύχθηκε «Rosalia de Grecia», μίλησε ελληνικά στη συναυλία της και αποθεώθηκε

Κρατώντας τη γαλανόλευκη σημαία, η Ισπανίδα superstar έδωσε ένα μοναδικό σόου στην Πλατεία Νερού και ξεσήκωσε το κοινό.

Μαθήματα ελληνικών φαίνεται πως έκανε η Rosalia πριν την εμφάνισή της στην Ελλάδα. H Ισπανίδα superstar πραγματοποίησε την παρθενική της συναυλία το βράδυ της Τρίτης (20/6) στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens X SNF Nostos και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η 30χρονη τραγουδίστρια έδωσε ένα μοναδικό σόου και απέδειξε -για ακόμα μία φορά- πως αντιπροσωπεύει όλα όσα προσπαθεί να είναι η σύγχρονη ποπ: ένα τολμηρό ηχητικό μίγμα χωρίς στεγανά και μια διάθεση να ξεπεράσει κάθε πολιτιστικό και ηχητικό σύνορο.

Η Καταλανή περφόρμερ ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες της και δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει. Μάλιστα, έδειξε εντυπωσιασμένη με το vibe του κόσμου και τη θερμή υποδοχή που της επιφύλασσε.

Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας της ευχαριστούσε το κοινό που βρισκόταν από κάτω, ενώ είχε προβάρει και μερικά ελληνικά, τα οποία μίλησε άπταιστα.

«Χαίρομαι που είμαι εδώ να παίζω σε αυτή τη χώρα για πρώτη φορά. Ευχαριστώ πολύ που με υποδεχθήκατε», είπε στα ελληνικά και αποθεώθηκε.

Επίσης, κάποια στιγμή πλησίασε τους θαυμαστές της και τραγούδησε μαζί τους. Τότε κάποιος της έδωσε μια ελληνική σημαία και η Rosalia όχι μόνο την τύλιξε στο σώμα της, αλλά είπε δυνατά σε όλους πως νιώθει η «Rosalia de Grecia» (η Rosalia της Ελλάδας).

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία της, η τραγουδίστρια ξεναγήθηκε στην Αθήνα και επισκέφθηκε τον Παρθενώνα, δηλώντας μέσα από το προφίλ της στο Instagram πόσο απόλαυσε τη βόλτα της.

Δείτε βίντεο από τη συναυλία της

@evakiafa ❤️‍🔥 #motomami #larosalia #athens #greece #motomamitour #rosaliavt #xyzbca #fakebody #fy @La Rosalia ♬ πρωτότυπος ήχος – Eva

@augmentedpen Reina Rosalia de Grecia 💖 #rosalia #rosaliaathens #rosaliagreece #releaseathens #motomamitour #rosaliamotomami #releaseathens23 ♬ original sound – Pen

@t.nakis @La Rosalia #releaseathens23 #fyp #foryou #greece ♬ πρωτότυπος ήχος

@nick.zois Rosalia Live in Athens was pure 🔥 @Rosalia @Release Athens Festival #rosalia #athens #live #greece #releaseathensfestival ♬ original sound – Nick Zois

@g_baira Η στιγμή που η @La Rosalia έγινε de Grecia στο φετινό @Release Athens Festival . #rosalia #larosalia #greece #concert #live #greektiktok #fyp #foryou #release #releaseathens23 #releasefestival #athensgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – gbaira

@fipsterrΜιλάει ελληνικά 🥺♬ original sound – Fipster

@kostiiss rosalia is such an artist im in both awe and shock #rosalia #releasefestival #athens #snfnostos #fyp #foryoupage ♬ original sound – kostis1000000

@ariskafouros @La Rosalia live in Athens 💙 #rosaliamotomami #rosalia #larosalia #larosalia💃 #conaltura #live #concert #fyp #mpesfypgamw #thampeispotefyp? #fy #parati #motomami #motomamitour ♬ original sound – Aris Kafouros

Η Rosalía είναι το νέο, «καυτό» pop icon των ημερών μας. Βάζοντας στο ίδιο «καζάνι» τους παραδοσιακούς ρυθμούς του flamenco, της salsa και της bachata με το reggaeton, το hiphop και το R&B, η Rosalía άφησε άναυδους τους ανυποψίαστους ακροατές με το «El Mal Querer» (2018), ένα ιδιοφυές άλμπουμ που με το ένα πόδι πατάει στην mainstream pop και με το άλλο στο avant-garde.

Το αποτέλεσμα ήταν ένας απόλυτος θρίαμβος που σάρωσε τα Latin Grammy Awards και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rolling Stone με τους 500 κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση στους ισπανόφωνους δίσκους.

Το 2022 και με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της, κυκλοφόρησε το αριστουργηματικό «Motomami», το οποίο αποθεώθηκε από όλα τα σημαντικά μουσικά έντυπα ως πρωτοποριακό και βρέθηκε δικαιωματικά στην κορυφή κάθε λίστας με τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής (The Weeknd, Billie Eilish, Pharrell, J Balvin, Travis Scott, Cardi B), ετοιμάζεται να σαρώσει τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη με προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Coachella, το Lollapalooza, το Primavera και το Rock Werchter, μεταξύ πολλών άλλων.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024