Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ελίν up Επιβράβευση: Οδηγείς, κερδίζεις, εξαργυρώνεις!

ελίν up Επιβράβευση: Οδηγείς, κερδίζεις, εξαργυρώνεις!

Ο ανεφοδιασμός με καύσιμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος.

Με τις εκλογές, εκ νέου,  προ των πυλών, ετοιμαζόμαστε για να πάμε να ασκήσουμε τα εκλογικά μας καθήκοντα. Η  λίστα για το ταξίδι  είναι μεγάλη. Από τον έλεγχο της πίεσης των ελαστικών μέχρι τον έλεγχο της στάθμης λαδιών στον κινητήρα, θέλουμε τα οχήματά μας να είναι σε άριστη κατάσταση πριν από κάθε μικρή ή μεγάλη εξόρμηση. Αυτό που ποτέ δεν ξεχνάμε όμως είναι τα καύσιμα. Με το «ελίν up επιβράβευση», μπορούμε να βγάλουμε τα καύσιμα από τη λίστα μας, εύκολα και γρήγορα, από το κινητό μας. Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα, φέρνει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ανεφοδιάζουμε το όχημα μας και μαζί λέμε αντίο στις μεγάλες ουρές και την ταλαιπωρία.

Χάρη στο «ελίν up επιβράβευση», ο ανεφοδιασμός με καύσιμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος. Κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή «ελίν up επιβράβευση» στο smartphone μας. Στη συνέχεια με τρία απλά βήματα ολοκληρώνουμε την αγορά καυσίμου ανέπαφα και με απόλυτη ασφάλεια: επιλέγουμε το σημείο ελίν που μας εξυπηρετεί, διαλέγουμε το καύσιμο και το ποσό που θέλουμε και ολοκληρώνουμε την αγορά ηλεκτρονικά! Τώρα το μόνο που μένει είναι να επισκεφθούμε το πρατήριο και απλά να ανεφοδιάσουμε το όχημα μας ενημερώνοντας ότι έχουμε κάνει ηλεκτρονική αγορά και καλό μας ταξίδι!

Το «ελίν up επιβράβευση» όμως, είναι πολλά περισσότερα από ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αγοράζουμε καύσιμα. Ακόμα κι αν δεν θέλουμε να κάνουμε την αγορά καυσίμου ηλεκτρονικά, η εφαρμογή είναι ένα μοναδικό εργαλείο που μας προσφέρει τη δυνατότητα να βρούμε το κοντινότερο πρατήριο ελίν, να δούμε τους πόντους που έχουμε συλλέξει και να  τους εξαργυρώσουμε σε «upίθανα» δώρα από τον κατάλογο της εταιρίας, ή σε δωροεπιταγές για την αγορά καυσίμων για εμάς ή για κάποιον δικό μας.

Προφανώς σκέφτεστε: άλλο ένα πρόγραμμα πιστότητας, ατέλειωτη συγκέντρωση πόντων και χωρίς  δυνατότητα άμεσης εξαργύρωσης. Κι εδώ ακριβώς έρχεται η καινοτομία του «ελίν up», καθώς έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να κερδίζουμε σε κάθε συναλλαγή. Αγοράζουμε καύσιμα, συλλέγουμε πόντους! Πλένουμε το αυτοκίνητό μας, συλλέγουμε πόντους! Αγοράζουμε λιπαντικά, snacks, καφέ; Συλλέγουμε πόντους!

Ξεκινάμε να κερδίζουμε με την εγγραφή, αφού η ελίν μας κάνει δώρο τους πρώτους 500 πόντους, ενώ κάθε μήνα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα μέσα από τις κληρώσεις που διοργανώνει η εταιρία! Ταυτόχρονα, προαγοράζοντας καύσιμα online, κερδίζουμε διπλάσιους πόντους, και ακόμα και αν έχουμε παραπάνω από 1 οχήματα (έως 3), οι πόντοι που συλλέγουμε μετρούν συνολικά. Με αυτόν τον τρόπο συγκεντρώνουμε σε χρόνο-ρεκόρ τους πόντους που απαιτούνται για να πάρουμε το δώρο μας.

Τα οφέλη όμως δεν σταματούν εκεί! Επιλέγοντας τα καινοτόμα καύσιμα Crystal Next της ελίν, τα μέλη του προγράμματος κερδίζουν διπλάσιους πόντους. Τα καύσιμα diesel και unleaded Crystal Next αποτελούν κορυφαία επιλογή καθώς καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες των οδηγών όχι μόνο λόγω της εξοικονόμησης καυσίμου που προσφέρουν αλλά και χάρη στα οφέλη που προκύπτουν από την καλύτερη συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού. Έχουν υποβληθεί σε δοκιμές σε εργαστηριακές και σε πραγματικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των οποίων διανύθηκαν χιλιάδες χιλιόμετρα με διαφορετικούς τύπους οχημάτων, με τα αποτελέσματα να ξεπερνούν κάθε προσδοκία, ενώ η ειδικά μελετημένη σύνθεσή τους είναι φιλικότερη για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.

Έτσι, επιλέγοντας τα καύσιμα Crystal Next, ως μέλη του προγράμματος, έχουμε διπλό όφελος. Εξοικονομούμε καύσιμο, μειώνοντας έτσι και το κόστος των μετακινήσεων μας, ενώ παράλληλα συλλέγουμε διπλάσιους πόντους για να τους εξαργυρώσουμε στα πλούσια δώρα του καταλόγου της ελίν.

Με το πρόγραμμα «ελίν up επιβράβευση» λοιπόν, κερδίζουμε πάντα!

Κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν για Android και iOS και επωφεληθείτε άμεσα!

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024