Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ξέρω τι έπαθε – Κάποιος επιχείρησε να με βιάσει στο ίδιο σημείο» - Συγκλονιστική μαρτυρία για την Αναστάζια

«Ξέρω τι έπαθε – Κάποιος επιχείρησε να με βιάσει στο ίδιο σημείο» – Συγκλονιστική μαρτυρία για την Αναστάζια

Η Μαρία έζησε τον εφιάλτη στην Κω όπου βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια καθώς μέλος της παρέας του βασικού υπόπτου αποπειράθηκε να τη βιάσει

Η εξαφάνιση και τελικά ο θάνατος της Αναστάζια στην Κω ζωντάνεψε τον εφιάλτη που έζησε η 30χρονη Μαρία στο νησί πριν από λίγο καιρό.  Ίσως ήταν εκείνη το προηγούμενο θύμα πριν την Αναστάζια.

Όπως αποκαλύπτει, μιλώντας στο MEGA η Μαρία, μόλις λίγες ημέρες πριν και μόλις 20 μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε η σορός της Αναστάζια, μέλος της παρέας του βασικού υπόπτου που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης από την Πολωνία, αποπειράθηκε να την βιάσει.

«Είναι ακριβώς το ίδιο  σημείο, ακριβώς το λέω και ανατριχιάζω. Δηλαδή ξέρω τι έπαθε η κοπέλα. Μπορώ να νιώσω τι έπαθε η κοπέλα και τρελαίνομαι γιατί δεν είδα αυτόν που μου το έκανε σε έμενα, δηλαδή αυτό σημαίνει πως ήτανε παρέα, ότι είναι κλίκα, πώς να το πω και θα το ξανά κάνει όσο είναι ελεύθερος» συγκλονίζει η 30χρονη.

«Ίσως της ΄ριξαν κάτι μέσα στο ποτό»

«Σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ξέρω τι συνέβη στην κοπέλα. Συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα. Την βρήκανε στο δρόμο, την προσέγγισαν. Η κοπέλα είχε πιει κρασί όπως λένε στην ταβέρνα, ίσως ήταν λίγο σε μέθη, μπορεί να της είπαν αυτό “να σε πάω σπίτι”, να την κέρασαν μια πορτοκαλάδα, μια μπύρα, κάτι και με την πρώτη ευκαιρία της ρίξανε κάτι μέσα σε αυτό το πράγμα. Εγώ αν ήμουνα πενήντα μετρά πιο μακριά, που δεν υπήρχε κανένας,  και από πάνω να ‘ναι το δέντρο που βρέθηκε η κοπέλα, πενήντα μέτρα πιο μακριά θα είχε συμβεί και σε μένα» συνεχίζει.

Η Μαρία δύο εβδομάδες μετά την απόπειρα βιασμού της από τον αλλοδαπό δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εφιάλτη τρέμει στην ιδέα ότι θα μπορούσε να ήταν εκείνη στην θέση της άτυχης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή λίγα μέτρα μακριά.

Το χρονικό του εφιάλτη

Ήταν βράδυ Παρασκευής 2 Ιουνίου. Η Μαρία περίμενε την φίλη της σε μια παραλία να σχολάσει για να πάνε για φαγητό. Εκεί την πλησίασε ο νεαρός.

« Μου είπε τον έλεγαν… και έμενε στο Ζηπάρι, μου έδωσε το τηλέφωνο του και μου είπε ότι δούλευε στις ξαπλώστρες και ότι έκανε μασάζ στην παραλία. Μου είπε αν ήθελα μασάζ. Του είπα όχι και από εκεί ξεκίνησε όλο» θυμάται.

Ο άντρας από το Πακιστάν την πλησίασε αρχικά με φιλικές διαθέσεις και της έπιασε κουβέντα. Όπως λέει, της έριξε κάτι στην μπύρα, μέσα σε λίγα λεπτά παρέλυσε όλο της το κορμί και τότε ο αλλοδαπός της όρμηξε, για την βιάσει.

«Δεν μπορούσα να κουνήσω κανένα μέλος του σώματός μου»

«Ναι ξεκάθαρα μου έριξε κάτι μέσα. Στη μισή μπύρα, μου λέει κιόλας, ‘’δεν θα πιείς την μπύρα σου;’’. Ηπία την μπύρα με μια μεγάλη γουλιά. Μετά από λίγα λεπτά σκοτείνιασαν όλα, όλα σκοτείνιασαν. Δεν μπορούσα να κουνήσω κανένα μέλος του σώματος μου αλλά το μυαλό μου δούλευε. Το μυαλό μου ήτανε ξεκάθαρο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο το μυαλό μου. Αυτός έπεφτε πάνω μου με δύναμη με χούφτωνε και μου φώναζε ‘’δεν με θες, γιατί έχω μαύρο δέρμα;’’.  Και του φώναζα ‘’όχι, όχι και έκλαιγα’’, και μου έλεγε ‘’τότε τι;’’» συγκλονίζει.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το αν ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να τη βιάσει είναι από την παρέα του βασικού υπόπτου για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, η Μαρία λέει: «Ναι, αυτοί είναι όλοι μαζί, το πιστεύω είναι όλοι μαζί μια παρέα. Πιστεύω και πολύ πριν από μένα το έχουνε κάνει, και πιστεύω θα το ξανακάνουν και θα συλληφθεί στο επόμενο θύμα, όταν θα κλαίμε και άλλη κοπέλα. Αυτό είναι το σύστημα τους».

Όπως ισχυρίζεται η Μαρία, με ότι δύναμη της είχε απομείνει πριν νιώσει εντελώς παράλυτους και τους αδένες του λαιμού της, φώναξε όσο δυνατά μπορούσε βοήθεια.

«Είχε μια σαν παράγκα από πάνω, δηλαδή στα πενήντα μέτρα, ένας γέρος με άσπρα μαλλιά ο οποίος βγήκε, δεν κατάλαβε και ο άνθρωπος τι γινότανε, απλά με όση δύναμη είχα προσπάθησα να ουρλιάξω. Δεν είχα πολύ δύναμη. Βγήκε αυτός ο άνθρωπος και εκεί έφυγε. Βασικά, σύρθηκα, κάνοντας ερπινγκ, μόνο με τους αγκώνες μπορούσα να κουνήσω».

Η 30χρονη τουριστική υπάλληλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ, έφυγε από νησί και επέστρεψε στην πόλη της. «Έφυγα από το νησί κατευθείαν και τους έπαιρνα τηλέφωνο επί 3 μέρες έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία της Κω και δεν απάνταγε κανείς. Λοιπόν, έχω τα τηλέφωνα, τον διοικητή, από την γραμματεία, από τον αξιωματικό υπηρεσίας. Κάνεις δεν απάντησε μέχρι και σήμερα» καταγγέλλει και λέει ότι έκανε καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Μαρία εύχεται να συλληφθεί σύντομα ο δράστης και καμία γυναίκα να μην ζήσει αυτό που έζησε η ίδια στα χέρια τους.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024