Νικήτρια ριάλιτι σπάραξε στο κλάμα με ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε
Τι συνέβη;
Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Παρασκευή Κερασιώτη, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tiktok.
Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, το οποίο κέρδισε κιόλας, μίλησε για το ρατσιστικό περιστατικό που συνέβη το μαγαζί που εργάζεται.
«Όταν πήγα σπίτι με έπιασαν τα κλάματα»
«Αυτό το βίντεο το έβγαλα πριν λίγες μέρες δεν ήθελα να το ανεβάσω αλλά το ανεβάζω για να πω κάποια πράγματα τελευταία φορά γιατί τα έχω πει αρκετές φορές αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν. Το modelling το λατρεύω το αγαπάω πολύ δεν το έχω αφήσει όπως νομίζουν κάποιοι δεν θα το αφήσω περνάω κάποιες δυσκολίες όμως θα το κυνηγήσω. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή το έχω ξανά πει δουλεύω παράλληλα σερβιτόρα επειδή το θέλω εγώ για να μην έχω ανάγκη κανέναν για να μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τα έχουν έτοιμα.
Τις προάλλες ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι του είπα είμαι Ελληνίδα Τσιγγάνα και μου λέει είσαι τσιγγάνα και δουλεύεις οι δικοί σας δεν δουλεύουν και μου είπε και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ να σας τα πω του χαμογέλασα του είπα να είναι καλά και έφυγα» είπε αρχικά.
«Όταν πήγα σπίτι με έπιασαν τα κλάματα αλλά μετά σκέφτηκα και είπα γιατί να στεναχωρηθώ δεν έχω εγώ το πρόβλημα αυτός το έχει ο κόσμος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κρίνει .Μην σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου να κάνετε αυτό που θέλετε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή η ζωή είναι μικρή και όμορφη να ζείτε την κάθε στιγμή χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου» έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.
Δείτε το βίντεο
@paraskevi.kerasiotiΑυτό το βίντεο το έβγαλα πριν λίγες μέρες δεν ήθελα να το ανεβάσω αλλά το ανεβάζω για να πω κάποια πράγματα τελευταία φορά γιατι τα έχω πει αρκετές φορές αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν .Το modelling το λατρεύω το αγαπάω πολύ δεν το έχω αφήσει όπως νομίζουν κάποιοι δεν θα το αφήσω περνάω κάποιες δυσκολίες όμως θα το κυνηγήσω .Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή το εχω ξανά πει δουλεύω παράλληλα σερβιτόρα επειδή το θέλω εγώ για να μην εχω ανάγκη κανέναν για να μπορω να βοηθήσω τον εαυτό μου γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τα έχουν έτοιμα .Τις προάλλες ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι του είπα είμαι Ελληνίδα Τσιγγάνα και μου λέει είσαι τσιγγάνα και δουλεύεις οι δικοί σας δεν δουλεύουν και μου είπε και κάποια αλλα πράγματα που δεν μπορω να σας τα πω του χαμογέλασα του είπα να είναι καλά και έφυγα .Όταν πήγα σπίτι με έπιασαν τα κλάματα αλλα μετά σκέφτηκα και είπα γιατί να στεναχωρηθώ δεν εχω εγώ το πρόβλημα αυτός το έχει ο κόσμος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κρίνει .Μην σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου να κάνετε αυτό που θέλετε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή η ζωή είναι μικρή και όμορφη να ζείτε την κάθε στιγμή χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου .
- ΔΥΠΑ 2026: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις παιδικές κατασκηνώσεις – Προθεσμία, δικαιούχοι, τρόπος επιλογής
- Νικς – Καβαλίερς 115-104: Ιστορική ανατροπή από το -22 για τη Νέα Υόρκη και 1-0 στην Ανατολή (pics, vids)
- Ανακαινίστηκαν και παραδίδονται σε χρήση τα γήπεδα του Δημοτικού Σταδίου Μήλου
- Αυτός είναι ο λόγος που οι σαρκοφάγοι δεινόσαυροι ανέπτυξαν μικροσκοπικά χέρια
- Λαμίν Γιαμάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με τη νέα του σύντροφο για τον σταρ της Μπαρτσελόνα (vid)
- Έρευνα: Πώς ο τρόπος που γράφουν οι ηλικιωμένοι μπορεί να αποκαλύψει γνωστική έκπτωση
- Αντιδήμαρχος Αλίμου: Η πόλη δεν είναι ούτε εργοτάξιο ούτε δωρεάν χωματερή ανακαινίσεων
- Emily in Paris: Από την καρτ ποστάλ στη συνάντηση στη Μύκονο – Αγκαλιές, φιλιά, γέλια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442