Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα δυο πλάνα του Μπαρτζώκα στο τραπέζι με τους Αγγελόπουλους

Τα δυο πλάνα του Μπαρτζώκα στο τραπέζι με τους Αγγελόπουλους

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τα είπαν για την επόμενη σεζόν του Ολυμπιακού στη συνάντηση που είχαν σήμερα. Ξεκάθαρη επιθυμία όλων να μείνουν Βεζένκοφ, Σλούκας και Παπανικολάου, αλλά… έτοιμο το plan B.

Ο πρόεδροι του Ολυμπιακού είχαν σήμερα το μεσημέρι (19/06) συνάντηση για την επόμενη ημέρα των νταμπλούχων Ελλάδος, με τις συζητήσεις να επικεντρώνονται στα συμβόλαια των Κώστα Σλούκα, Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Παπανικολάου.

Δύο μόλις 24ωρα μετά την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο προπονητής της ομάδας, συναντήθηκαν για να θέσουν στο τραπέζι όλα όσα πρέπει να συζητηθούν για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας των Πειραιωτών. Κεντρικός άξονας στην κουβέντα, τα δύο συμβόλαια που «καίνε» τους «ερυθρόλευκους» (Σλούκας και Παπανικολάου) και η περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ και του NBA.

Οι δύο πρώτες περιπτώσεις, που είναι εκείνες που στην ουσία βρίσκονται κατά κάποιον τρόπο στο χέρι του Ολυμπιακού, αποτέλεσαν την προτεραιότητα στη συζήτηση των τριών ανδρών, καθώς σε ότι αφορά τον Βεζένκοφ, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον ίδιο τον παίκτη και την απόφαση που θα πάρει, αν δηλαδή θα δεχθεί την πρόταση που θα του κάνουν οι Σακραμέντο Κινγκς και θα αναχωρήσει για την Αμερική και το NBA.

Οι εξελίξεις πάντως γύρω από τον Βούλγαρο θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός του χρόνου, καθώς από αυτό θα εξαρτηθεί η εικόνα της ομάδας και οι παίκτες που θα στοχεύσουν οι Πειραιώτες.

Για τον αρχηγό του Ολυμπιακού τα πράγματα δεν είναι περίπλοκα. Ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η πιο εύκολη περίπτωση από τις τρεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει συνάντηση και συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο.

Το κεφάλαιο Σλούκας είναι διαφορετικό και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το «ραντεβού» του Θεσσαλονικιού γκαρντ με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και όσα θα ειπωθούν εκεί.

Όπως και να έχει στη συνάντηση συζητήθηκε και πως θα κινηθεί η ομάδα, σε περίπτωση που κάποιος από τους τρεις δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ως εκ τούτου, έπεσαν και ονόματα στο τραπέζι, αλλά προφανώς και δεν διέρρευσε τίποτα, έξω από τις πόρτες του δωματίου στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συζήτηση.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024