Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέος χαμός με Γιαμπουσέλε

Νέος χαμός με Γιαμπουσέλε

Η νέα ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα στους τελικούς της Liga Endesa, προκάλεσε νεύρα και αντιδράσεις κυρίως από τους Γιαμπουσέλε και Ρούντι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στους τελικούς του ισπανικούς πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά στον πόντο με 86-85, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις πολλών παικτών της «βασίλισσας» με τους Γιαμπουσέλε και Ρούντι Φερνάντεθ στο προσκήνιο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν ανταποκριθεί όπως θα περίμεναν οι οπαδοί τους στη σειρά απέναντι στους «Καταλανούς», όμως έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε ακόμη μία ανατροπή σκηνικού τη φετινή σεζόν με τα δύο επόμενα παιχνίδια να διεξάγονται στην έδρα τους.

Αρκετά ΜΜΕ της Καταλονίας κάνουν λόγο για ισχυρά επεισόδια, μετά το τέλος της αναμέτρησης και πολλά νεύρα με τους διαιτητές του αγώνα για τα σφυρίγματά τους.

Ο Γιαμπουσέλε για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, σπάζοντας πράγματα έξω από τα αποδυτήρια, ενώ ο Ρούντι Φερνάντεθ, παρουσιάζεται να έβρισε τους διαιτητές, χωρίς εκείνοι να αντιδράσουν.

Αναμένονται αποφάσεις, για το αν θα τιμωρηθούν οι δύο παίκτες εν όψει του τρίτου τελικού ανάμεσα στις δύο ομάδες, αύριο Τρίτη (20/6, 22:00).

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024