Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
5 πανίσχυρα smartphone που θα βρείτε με λιγότερα από 300€

5 πανίσχυρα smartphone που θα βρείτε με λιγότερα από 300€

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πέντε καλύτερα κινητά με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα βρείτε με λιγότερα από 300€.

Γρήγορο, εύκολο και άνετο στην χρήση, χωρίς κολλήματα ή καθυστερήσεις, με δυνατά γραφικά και προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως οι ισχυρές κάμερες μπρος και πίσω και οι εξειδικευμένες λειτουργίες που απογειώνουν την εμπειρία χρήσης… Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που θέλουμε να έχει το κινητό μας και τα ακόλουθα μοντέλα μας τα δίνουν απλόχερα και με λιγότερα από από 300€.

Τα πανίσχυρα κινητά με λιγότερα από 300€

Θα τα βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε κινητά ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα το νέο app του SHOPFLIX.

Xiaomi Poco X5

Η κομψή σχεδίαση του Xiaomi Poco X5 είναι γεμάτη ζωηρά χρώματα, που σε συνδυασμό με τον εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό το κάνει να ξεχωρίζει. Η AMOLED DotDisplay οθόνη του είναι στις 6.67″, για να βλέπετε τα βίντεό σας ή επεισόδια από την αγαπημένη σας σειρά άνετα χωρίς κούραση ή καθυστερήσεις.

Ο ρυθμός ανανέωσής της είναι στα 120Hz, για να απολαμβάνουν οι gamers μία ομαλή εμπειρία παιχνιδιού, ενώ το DCI-P3 wide color gamut προσφέρει ζωντανές εικόνες, δίχως χαμηλή ευκρίνεια.

Η οπίσθια κάμερα του  αποτελείται από τον ευρυγώνιο φακό στα 48MP, τον υπερευρυγώνιο στα 8MP και τον macro στα 2MP. Έτσι, θα έχετε την ευχέρεια να τραβάτε στιγμιότυπα… επαγγελματικού επιπέδου. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 13MP, προκειμένου να δίνετε  έμφαση στο χαμόγελό σας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και πουθενά αλλού.

Η μπαταρία του είναι στα 5000mAh, για να έχετε άπλετο χρόνο για παιχνίδι, να ακούσετε μουσική ή και να σκρολάρετε άνετοι στα social media.

Samsung Galaxy A54

Με το Samsung Galaxy A54 δημιουργείτε το πιο awesome περιεχόμενο με ευκολία. Η οθόνη του έχει ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, για να τα βλέπετε όλα με την μέγιστη ευκρίνεια και πλήρη ομαλότητα, χωρίς καθυστερήσεις.

Η οπίσθια κάμερά του  διακρίνεται στην κύρια στα 50MP, την ultra wide στα 12MP και την macro στα 5MP, για να βγάζετε τα πιο όμορφα στιγμιότυπα από τοπία, αξιοθέατα αλλά και τους αγαπημένους σας. Η εμπρόσθια είναι στα 32MP, ώστε να εστιάζετε σε εσάς και λιγότερο στο φόντο πίσω σας.

Έρχεται εξοπλισμένο με την μοναδική λειτουργία Nightography, χάρη στην οποία όταν πέφτει το φως του ήλιου, η κάμερα του κινητού μεταβαίνει αυτόματα στο night mode, για να σας βγάζει πιο ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Διαθέτει επιπλέον στερεοφωνικά ηχεία που χαρίζουν μια ποιοτική ακουστική εμπειρία, για να ακούτε κάθε στίχο από τα αγαπημένα σας τραγούδια ή τα εφέ από τα αγαπημένα σας games.

Xiaomi Redmi Note 11

To Xiaomi Redmi Note 11 έχει έρθει για να ανατρέψει για όλα όσα γνωρίζαμε για τα κινητά. Χάρη στον δυνατό οκταπύρηνο επεξεργαστή του (2x 2.05 GHz + 6x 2.0 GHz) απολαμβάνετε κορυφαίες επιδόσεις αλλά και ταχύτατη  απόκριση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Η οθόνη του είναι AMOLED 6.67 ιντσών με ανάλυση στα 1080×2400 pixels και μέγιστη φωτεινότητα στα 1200 nits, για να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με άνεση και λεπτομέρεια, ακόμα και την νύχτα. Η οθόνη διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 90Hz, για ομαλή κίνηση ακόμη χωρίς να κουράζονται τα μάτια σας.

Το σύστημα τετραπλής κάμερας 50MP στο πίσω μέρος του αναβαθμίζει τις φωτογραφίες σας ενώ μπορείτε να τραβήξετε και βίντεο σε υψηλή ανάλυση 1080p στα 30 fps. Το κινητό διαθέτει, επίσης, και μπροστινή ευρεία κάμερα 13MP.

Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 5000mAh για μεγάλη διάρκεια, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις δυνατότητές του ακόμα και κατά την διάρκεια των ταξιδιών σας.

Huawei Nova Y90

Ο λεπτός σχεδιασμός και η εξαιρετική απόδοση είναι δύο από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Huawei Nova Y90 που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Έρχεται εξοπλισμένο με δυνατό οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 680, μοναδικό design και τριπλή κάμερα, προσφέροντας απλόχερα όλα όσα θέλουμε να έχει ένα smartphone.

Διαθέτει οθόνη  LCD με καθαρή ανάλυση FHD+ 1080 × 2388pixels και υποστήριξη 16.7 εκατομμύρια χρώματα για μια μοναδική οπτική εμπειρία. Ενσωματώνει τριπλή κάμερα AI με κύριο φακό 50 MP, κάμερα βάθους 2 MP και κάμερα macro 2MP αλλά και selfie camera 8 MP.

Xiaomi Redmi Note 12S

Με σχεδιασμό επίπεδου πλαισίου και μινιμαλιστικό στυλ, το Xiaomi Redmi Note 12S έρχεται με  AI σύστημα τριπλής κάμερας με κύρια 108MP για μοναδικά στιγμιότυπα υψηλής αισθητικής.

Η οθόνη του είναι στις 6.43″, για να βλέπετε άνετα το αγαπημένο σας περιεχόμενο ενώ ο οκταπύρηνος επεξεργαστής του ανταποκρίνεται στις εντολές σας ανά πάσα στιγμή δίχως κολλήματα ή καθυστερήσεις.

Η ανάλυση της οθόνης του  είναι στα 1080 x 2400 pixels, για να παρακολουθείτε με άνεση το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Εάν αναζητάτε μια εξίσου δυνατή αλλά πιο οικονομική λύση μπορείτε να βρείτε εδώ τα τρία καλύτερα κινητά μέχρι 200 ευρώ.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024