Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
John Goodman: Αγνώριστος ο ηθοποιός μετά την απώλεια των 100 κιλών

John Goodman: Αγνώριστος ο ηθοποιός μετά την απώλεια των 100 κιλών

Ο σταρ της σειράς «Rosanne» περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 62ου Φεστιβάλ Τηλεόρασης και όλοι έμειναν άφωνοι με την εμφάνισή του.

Ο John Goodman απέδειξε ότι, αν βάλεις έναν στόχο και μείνεις πιστός σε αυτόν, τότε μπορείς να τον πετύχεις.

Ο σπουδαίος ηθοποιός το 2007 ορκίστηκε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του και να χάσει βάρος και τα κατάφερε.

Πώς; Έκοψε «μαχαίρι» το αλκοόλ, έβαλε στην καθημερινότητά του τη γυμναστική και αυστηροποίησε τη διατροφή του προτιμώντας τα ψάρια, τους ξηρούς καρπούς, το ελαιόλαδο, τα λαχανικά και τα φρούτα.

«Το πήρα αργά. Ήθελα απλώς να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Είναι μια συνεχής διαδικασία για το υπόλοιπο της ζωής μου. Κοιτάζεσαι κάθε μέρα στον καθρέφτη και σκέφτεσαι: Πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό το υπόλοιπο της ημέρας. Πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό το κάθαρμα;», είχε δηλώσει το 2016, ο Goodman σε συνέντευξή του στον Howard Stern.

Επίσης, την επόμενη χρονιά είχε αναφέρει για την απώλεια των κιλών του: «Τον παλιό καιρό, έκανα τρεις μήνες άδεια, έχανα 27 ή 31 κιλά και μετά επιβράβευα τον εαυτό μου και επέστρεφα στις παλιές μου συνήθειες».

Δεκαέξι χρόνια μετά, ο σταρ της σειράς «Rosanne» είναι αγνώριστος. Ο ίδιος εμφανίστηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου στο 62ο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο και άφησε άπαντες άφωνους με την απίστευτη μεταμόρφωσή του.

Έχοντας χάσει σχεδόν 100 κιλά, πόζαρε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ, όπου εκτελούσε χρέη προέδρου της κριτικής επιτροπής και τράβηξε πάνω του όλα τα φλας των φωτογράφων.

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Laurent Puons, δήλωσε για τον John Goodman: «Είναι, ειλικρινά, ένας θρύλος. Ο εγγονός μου τον αγαπάει, η μητέρα μου τον αγαπάει και εγώ τον αγαπώ. Έχει μια εκπληκτική κινηματογραφική και τηλεοπτική καριέρα.Τα έχει κάνει όλα, έχει παίξει κάθε ρόλο. Αν δεν ήταν επικεφαλής της κριτικής επιτροπής, θα του δίναμε το βραβείο για το επίτευγμα της ζωής του».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνισή του

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024