Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχασε από τις ΗΠΑ η εθνική και έμεινε εκτός βάθρου (11-6)

Έχασε από τις ΗΠΑ η εθνική και έμεινε εκτός βάθρου (11-6)

Η εθνική νέων έχασε με 11-6 από τις ΗΠΑ και έμεινε εκτός βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Χωρίς μετάλλια στις αποσκευές της θα επιστρέψει από το Οτοπένι της Ρουμανίας η εθνική υδατοσφαίρισης νέων ανδρών.

Στον «μικρό» τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 11-6 από τις ΗΠΑ και κατέλαβε την τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης, ενώ οι Αμερικανοί πανηγύρισαν το παρθενικό τους μετάλλιο στην 42χρονη ιστορία του θεσμού.

Εν τη απουσία του τιμωρημένου Νίκου Γκίλλα, οι Ελληνες διεθνείς προσπάθησαν σχεδόν σε κάθε επίθεση να περάσουν τη μπάλα στα 2μ., χωρίς όμως επιτυχία. Ο Σπάχιτς κέρδισε δύο πέναλτι τα οποία αξιοποίησαν οι Γεωργαράς και Αλμύρας, αλλά αυτά ήταν τα μοναδικά γκολ της εθνικής στο πρώτο ημίχρονο. Ακίνδυνη από την περιφέρεια και με 0/4 στον παίκτη παραπάνω, η ελληνική ομάδα βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ (2-0, 4-1) και η δεύτερη περίοδος ολοκληρώθηκε με τις ΗΠΑ να προηγούνται 6-2.

Στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου η εθνική κέρδισε άλλο ένα πέναλτι, όμως αυτή τη φορά ο Πούρος «σημάδεψε» το δοκάρι, αμέσως μετά ο Μαντέλιους σε παίκτη παραπάνω «έγραψε» το 7-2 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Το συγκρότημα του Ηλία Μαχαίρα μείωσε δύο φορές στα τρία γκολ (7-4 και 9-6), αλλά δεν είχε τις δυνάμεις για κάτι παραπάνω.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 1-4, 1-2, 2-1, 2-4

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Κανδανολέων, Γεωργαράς 2, Αλμύρας 1, Καστρινάκης, Σιαμάς, Ανδρ. Μπιτσάκος, Χρ. Μπιτσάκος 1, Πούρος, Σπάχιτς 2, Λασκαρίδης, Ηλιόπουλος

ΗΠΑ (Τζακ Κότσουρ): Πράις, Τσ. Ντοντ 1, ΜακΦάρλαντ 1, Ουότσον 1, Λάιχτι 3, Κάρσον 1, Ρ. Ντοντ 2, Σνάιντερ, Μέριλ, Ρόου, Καστίγιο 1, Μαντέλιους 1, Τέμκιν

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024