Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 2-1 κόντρα στη Ιρλανδία στην «Opap Arena», παίρνοντας έτσι ένα τρίποντο που της δίνει το δικαίωμα να κυνηγήσει μέχρι τέλους τις οποίες πιθανότητες έχει για πρόκριση στο Euro 2024.
Σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν οι Μπακασέτας (πεν) και Μασούρας με τον πρώτο να έχει και την μαγική ασίστ προς τον άσο του Ολυμπιακού.
Ο κάπτεν της γαλανόλευκης πέρασε με τρομερή τεχνική την μπάλα από την «κλειδαρότρυπα» κι έβγαλε τον Γιώργο Μασούρα σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, ο οποίος με τη σειρά του την έστειλε στα δίχτυα για το δεύτερο και οριστικό προσπέρασμα της Ελλάδας στο σκορ.
Μάλιστα η συγκεκριμένη ενέργεια από τον άσο της Τραμπζονσπόρ χαρακτηρίστηκε από την UEFA ως το «Skill of the Day», της χθεσινής βραδιάς των προκριματικών.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία
Η διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Ελένη Αντωνίου, συμμετείχε στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για ης σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα, ο οποίος πυροβόλησε πέντε άτομα σε ΕΦΚΑ και Εφετείο.