Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταρρακτώδης βροχή στην Αττική - Χάος στους δρόμους

Καταρρακτώδης βροχή στην Αττική – Χάος στους δρόμους

Σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται στις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική το απόγευμα της Παρασκευής. Η κακοκαιρία ξεκίνησε την επέλασή της, καθώς καταρρακτωδώς βρέχει στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου.

Η βροχή μάλιστα έχει προκαλέσει προβλήματα στους δρόμους, με την κίνηση στον Κηφισό να είναι στο «κόκκινο». Στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και οι οδηγοί χρειάζεται να είναι οπλισμένοι με υπομονή.

«Ισχυρή βροχόπτωση μεταξύ των κόμβων Ασπροπύργου και Πλακεντίας. Οδηγείτε με προσοχή! Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30΄από κόμβο Ανθούσας έως κόμβο Μεταμόρφωσης. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄- 15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Αττικής Οδού.

Αναλυτικά που υπάρχει μποτιλιάρισμα αυτή τη στιγμή:

  • Αττική Οδός
  • Αθηνών – Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
  • Αθηνών – Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
  • Λεωφόρος Κηφισίας
  • Βασιλίσσης Σοφίας (κάθοδος)
  • Βασιλέως Κωνσταντίνου
  • Σταδίου
  • Λεωφόρος Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη – ρεύμα προς Πειραιά)

Δείτε τον χάρτη

Δείτε βίντεο από την Αττική Όδο

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ

το νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ προβλέπει βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της χώρας συμπεριλαμβανομένων και νησιωτικών περιοχών.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ασταθείς αέριες μάζες στα βορειοδυτικά Βαλκάνια σε συνδυασμό με αβαθές χαμηλό στο νότιο Αιγαίο θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας από σήμερα έως και την Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα, τα έντονα φαινόμενα προβλέπονται:

1. Σήμερα Παρασκευή (16-06-2023), στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία (πιθανώς τη νύχτα στη Χαλκιδική), τη δυτική Θεσσαλία, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο και κυρίως τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ιονίου.

2. Το Σάββατο (17-06-2023), στην κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα στη περιοχή της Χαλκιδικής), την ανατολική Μακεδονία , τη Θράκη, τη Θεσσαλία (συμπεριλαμβανομένων των Σποράδων), την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα της Αττικής), τη βόρεια Πελοπόννησο, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου.

3. Την Κυριακή (18-06-2023), στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τη Χαλκιδική, στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024