Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Idol: Έχασε 100 χιλιάδες τηλεθεατές εξαιτίας της «χειρότερης σκηνής σεξ στην ιστορία»

The Idol: Έχασε 100 χιλιάδες τηλεθεατές εξαιτίας της «χειρότερης σκηνής σεξ στην ιστορία»

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ και ο The Weeknd εξόργισαν το κοινό, το οποίο χαρακτηρίζει τη σειρά «πορνό βασανιστηρίων».

Το «The Idol», το νέο δράμα της HBO από τον δημιουργό του «Euphoria», Σαν Λέβινσον, συνεχίζει να μην ενθουσιάζει το κοινό, να αποσπά αρνητικές κριτικές και να χάνει συνεχώς χιλιάδες τηλεθεατές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ήδη από το δεύτερο επεισόδιο η σειρά, με πρωταγωνιστές τη Λίλι Ρόυζ Νεπ, κόρη του Τζόνι Ντεπ, και τον ποπ σταρ The Weeknd (που εμφανίζεται με το πραγματικό του όνομα, Έιμπελ Τεσφαγιέ), έχασε 100 χιλιάδες τηλεθεατές.

Παρόλο που η πρεμιέρα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 913 χιλιάδων τηλεθεατών, το δεύτερο επεισόδιο σημείωσε μεγάλη πτώση, προσελκύοντας 800 χιλιάδες.

Σύμφωνα με την GQ, το νέο επεισόδιο περιλάμβανε τη «χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία». Στη συγκεκριμένη, η πρωταγωνίστρια αυτοϊκανοποιείται και αυτοτραυματίζεται, ενώ πενθεί τη νεκρή μητέρα της. Τελικά, καταλήγει με τον Weeknd, ο οποίος περιγράφει τις δικές του σεξουαλικές επιθυμίες και της απευθύνεται με τις πιο βρώμικες λέξεις.

«Σεξιστική, βαρετή και χωρίς ουσία»

«Ξέρουμε ότι κάνουμε μια σειρά που είναι προκλητική. Δεν είναι άγνωστο για εμάς», δήλωσε ο Λέβινσον στη συνέντευξη Τύπου στις Κάννες, με τον Τεσφαγιέ, ο οποίος είναι  συνδημιουργός της σειράς, να σημειώνει ότι είχαν στόχο «να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό, κάτι διασκεδαστικό, να κάνουν τον κόσμο να γελάσει και μερικούς να τους  εκνευρίσουν».

Πάντως το κοινό δεν φαίνεται ούτε να διασκεδάζει αλλά ούτε και να γελά. Όσοι έχουν δει τα πρώτα επεισόδια της σειράς κάνουν λόγο για «πορνό βασανιστηρίων» και «φαντασίωση βιασμού».

Όπως υπογραμμίζουν, είναι σεξιστική, βαρετή και στερείται ουσιαστικά ουσίας ενώ η Τζόσελιν (Λίλι Ρόυζ Νεπ) εμφανίζεται χωρίς καμία προσωπικότητα ή ενδιαφέρον.

Παρά τα αρνητικά σχόλια, ο Τζόνι Ντεπ δηλώνει περήφανος για την κόρη του και τονίζει ότι «κάτι πρέπει να κάνει σωστά για να έχει κερδίσει τόση προσοχή».

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε στη DailyMail.com: «Ο Τζόνι λατρεύει το γεγονός ότι η Λίλι δημιουργεί τη δική της καριέρα και προκαλεί τον εαυτό της να αναλάβει ρόλους που την ενδιαφέρουν και τη δοκιμάζουν. Δεν στηρίζει την καριέρα της στην επιτυχία του. Του αρέσει που είναι ένα τόσο δυναμικό άτομο, ειδικά τώρα που έχει λάβει κάποια επιπλέον προσοχή με τον ρόλο της στο «Idol». Είναι περήφανος γι’ αυτήν και πιστεύει ότι κάτι πρέπει να κάνει σωστά, αφού ο ρόλος της έχει τραβήξει τόση προσοχή, είναι περήφανος για την επιτυχία της».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024