Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κλείδωνε το παιδί της σε κλουβί για σκύλους – Το βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση

Κλείδωνε το παιδί της σε κλουβί για σκύλους – Το βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση

«Τον έβρεχε με κρύο νερό ακόμα και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν»

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε μια μητέρα από την Αυστρία τον 12χρονο γιο της.

Η 32χρονη, σε βάρος της οποίας διεξάγεται έρευνα από τις αυστριακές Αρχές, βασάνιζε τον γιο της και τον κρατούσε κλεισμένο μέσα σε κλουβί για σκύλους.

Οι αποκαλύψεις έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη στη χώρα, και η 32χρονη, που έχει κριθεί προφυλακιστέα, προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο ζητώντας να αφεθεί ελεύθερη μέχρι τη δίκη, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι η κατηγορούμενη παραμένει υπό κράτηση και ότι η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού με την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος της 32χρονης.

Βρήκαν το παιδί σε κωματώδη κατάσταση

Ήταν 22 Νοεμβρίου 2022 όταν κοινωνική λειτουργός που επισκέφθηκε το σπίτι της, βρήκε το αγόρι σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση και κάλεσε ασθενοφόρο. Το παιδί διακομίστηκε με συμπτώματα υποθερμίας στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα του συνελήφθη την επόμενη ημέρα και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι αρχές έστειλαν κοινωνική λειτουργό στο σπίτι της 32χρονης, κατόπιν προτροπής του πατέρα του αγοριού, ο οποίος είναι χωρισμένος και μένει αλλού.

Η γυναίκα κατηγορείται ότι κατέβρεχε τον γιο της «με κρύο νερό πολλές φορές στη διάρκεια της ημέρας, ενώ άφηνε επί ώρες ανοικτά τα παράθυρα του σπιτιού, ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν».

Η μητέρα φέρεται να βασάνιζε το αγοράκι από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Νοεμβρίου του 2022, χτυπώντας το επανειλημμένως, υποσιτίζοντάς το και κρατώντας το κλεισμένο μέσα σε κλουβί για σκύλους.

Η κατάσταση της υγείας του 12χρονου έχει βελτιωθεί σημαντικά μετά την απελευθέρωσή του, αλλά δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της κακοποίησής του, όπως είπε στο AFP ο εκπρόσωπος της αυστριακής αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024