Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γκατούζο για Μπερλουσκόνι: «Είναι αθάνατος, δεν μπορεί να είναι νεκρός»

Γκατούζο για Μπερλουσκόνι: «Είναι αθάνατος, δεν μπορεί να είναι νεκρός»

Το συγκινητικό «αντίο» του Τζενάρο Γκατούζο στο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Την θλίψη σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και εμβληματικό παράγοντα να αφήνει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, έπειτα από «μάχη» με τη λευχαιμία.

Ήταν ένας άνθρωπος με εξαιρετικό χάρισμα. Άλλαξε την ιστορία της Μίλαν. Το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν να φορέσουμε τα παπούτσια μας. Πάντα είχε τα σωστά λόγια για κάθε περίσταση. Θα είμαι ειλικρινής, είναι αθάνατος για μένα. Είναι αδύνατον ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να είναι νεκρός. Μόλις πριν από 20 ημέρες βγήκε από το νοσοκομείο και έκανε αυτό το βίντεο στο πολιτικό του κόμμα, δείχνοντας απίστευτη δύναμη. Όχι, δεν μπορεί να είναι νεκρός», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πριν από μεγάλα παιχνίδια, πήγαινα στο γραφείο του και έλεγε: «Πώς είναι;» Αναφερόταν στην οικογένειά μου, την οποία ήξερε ονομαστικά. Οι νίκες ήταν σημαντικές, αλλά έπρεπε να φτάσουν με καλές εμφανίσεις, ήθελε πάντα η Μίλαν του να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Αν πράγματι επηρέασε τους προπονητές, δεν το προσέξαμε ποτέ, πάντα σεβόταν την ισορροπία. Ήταν ένας σπουδαίος Πρόεδρος».

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024