Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε το δικό του Top 5 στο NBA (vid)

Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε το δικό του Top 5 στο NBA (vid)

Τους πέντε κορυφαίους όλων των αποχών στο NBA αποκάλυψε ο Νεϊμάρ, κατά την προσωπική του άποψη, βάζοντας ως… έξτρα επιλογή, τον Τζίμι Μπάτλερ, εξαιτίας και της προσωπικής τους φιλίας.

Ο Νεϊμάρ μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να μαγεύει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης, διατηρεί όμως και μια μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ και το NBA.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NBABrazil, μίλησε μεταξύ άλλων για τη φιλία που των ενώνει με τον ηγέτη των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ και πως αυτή ξεκίνησε:

«Πρώτη φορά συναντηθήκαμε επειδή είχε κάνει ένα βίντεο όπου έπαιζε ποδόσφαιρο φορώντας τη φανέλα της Βραζιλίας. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα στο instagram και σύντομα πήγε στο Παρίσι και βρεθήκαμε από κοντά. Έπειτα ήρθε και στο σπίτι μου στο Ρίο και ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Τώρα έχουμε αρκετές επαφές, τον αγαπώ, είναι ωραίος τύπος, όχι μόνο με εμένα αλλά με όσους είναι γύρω του».

Για τους αγώνες του NBA:

«Δεν βλέπω πολύ τους αγώνες γιατί υπάρχει διαφορά ώρας, είναι πολύ δύσκολο να τους παρακολουθείς ζωντανά. Την επόμενη μέρα όμως βλέπω κάποια παιχνίδια. Έβλεπα πολύ περισσότερο όταν ο Τιάγκο Σίλβα έπαιζε στην PSG. Παρακολουθούσαμε τα highlights μαζί. Αυτή τη στιγμή, δεν το παρακολουθώ πολύ γιατί είναι πολύ αργά και δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι λάτρης του αθλήματος και αυτών των αθλητών».

Για τους πολλούς αστέρες του NBAπου συναντάει:

«Έχω ήδη γνωρίσει πολλούς από αυτούς. Ο Κάρι είναι είδωλο, ο ΛεΜπρόν, ο Τζόρνταν – είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους. Είναι καταπληκτικοί, είδωλα, θρύλοι και είναι πολύ ιδιαίτερο να έχεις αυτή την επαφή μαζί τους. Είναι λίγο τρομακτικό μερικές φορές».

Για το δικό του Top 5 όλων των εποχών:

«Τζόρνταν, Μπράιαντ, Σακίλ Ο’ Νιλ, ΛεΜπρόν, Κάρι και Τζίμι Μπάτλερ. Ο Τζίμι πρέπει να είναι σε αυτή τη λίστα γιατί γράφει ιστορία», είπε γελώντας για τον φίλο του.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024