Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο «στόχαστρο» των Αράβων και ο Μανέ

Στο «στόχαστρο» των Αράβων και ο Μανέ

Οι Σαουδάραβες στοχεύουν να μετατρέψουν τις ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος τους σε… μεικτές κόσμου, με τον Μανέ να έρχεται να προστεθεί στη λίστα αστέρων που έχουν βολιδοσκοπήσει ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Σαντιό Μανέ μέχρι πριν από δύο σεζόν, θεωρούνταν ως ένας από τους καλύτερους πλάγιους επιθετικούς στον κόσμο.

Η επιλογή του να πάρει μεταγραφή Από τη Λίβερπουλ στην Μπάγερν Μονάχου δεν του βγήκε και πλέον μετά και από τον τσακωμό που είχε με τον Λιρόι Σανέ, θεωρείται πολύ πιθανή η αποχώρησή του από την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Πολλές ομάδες είναι σίγουρο πως θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του, λίγες όμως μπορούν να του προσφέρουν οικονομικά ανταλλάγματα όπως οι Άραβες… Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ ξένων Μέσων, το ίδιο το Κρατικό Επενδυτικό Ταμείο της Σαουδικής Αραβίας εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση της μεταγραφής.

Ο Μανέ μάλιστα αν συμφωνήσει στους οικονομικούς όρους που δεν έχουν γίνει γνωστοί, θα έχει την δυνατότητα να πάει σε όποια ομάδα τον ενδιαφέρει, αν και αρχικά προορίζεται για την Αλ Ιτιφάκ, ομάδα που τερμάτισε 7η στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν και είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Στίβεν Τζέραρντ για προπονητή.

Το όνομα του 31χρονου διεθνούς Σενεγαλέζου έρχεται να προστεθεί σε αυτά των Κριστιάνο, Μπενζεμά και Καντέ που ήδη έχουν κλείσει σε ομάδες του πρωταθλήματος αλλά και σε αυτά των Γκουντογκάν, Ομπαμεγιάνγκ, Μόντριτς, Νεϊμάρ και Ράμος που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Σαουδαράβων.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Γερμανία, ο Σανέ είναι κάτι παραπάνω από διστακτικός σε μια τέτοια μετακίνηση, θέλοντας να παραμείνει στη Ευρώπη και μάλιστα να συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2025.

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024