Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαζύγιο: Του ζήτησε να χωρίσουν επειδή δεν είχε οργασμό για 17 χρόνια - Τι απάντησε ο ίδιος

Διαζύγιο: Του ζήτησε να χωρίσουν επειδή δεν είχε οργασμό για 17 χρόνια – Τι απάντησε ο ίδιος

Δεν είχε ποτέ οργασμική εμπειρία στην διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων κατά τη διάρκεια του γάμου τους, καθώς και ότι «ήταν σε μία διαρκή ένταση».

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε μια 39χρονη σε βάρος του 50χρονου συζύγου της και ο λόγος είναι επειδή δεν είχε καταφέρει να έρθει σε οργασμό 17 χρόνια.

Όπως αναφέρεται στην αγωγή διαζυγίου, ο λόγος χωρισμού είναι ότι επήλθε «ισχυρός κλονισμός λόγω μη εκπληρώσεως συζυγικών καθηκόντων».

Όπως αναφέρει η γυναίκα, δεν είχε ποτέ οργασμική εμπειρία στην διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων κατά τη διάρκεια του γάμου τους, καθώς και ότι «ήταν σε μία διαρκή ένταση».

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για τον Φεβρουάριο του 2024. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του 50χρονου στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, «αντιμετωπίζουμε ένα καλογραμμένο δικόγραφο, που οι λέξεις που χρησιμοποιούνται είναι πολύ συγκεκριμένες.

Πώς μπορεί να αποδειχτεί;

Θεωρώ πως αυτά το κάνει για να ενισχύσει την αγωγή διαζυγίου» ανέφερε ο κ. Φοίβος Στρουγγάρης αρχικά τονίζοντας εν συνεχεία ότι το βασικό ερώτημα που ανακύπτει είναι πώς μπορεί να αποδειχθεί στην δικαστική αίθουσα ότι η σύζυγος δεν είχε οργασμό… και μάλιστα για 17 συναπτά έτη.

Από την πλευρά του ο 50χρονος σύζυγος έκπληκτος ανέγνωσε την αίτηση διαζυγίου, ο οποίος από είπε ότι «η επιχειρηματολογία της είναι ψευδής και αστεία. Εύχομαι να επικρατήσει το ήθος και η λογική. Η επιθυμία της να θίξει τον ανδρικό εγωισμό μου “έπιασε” για λίγα λεπτά: θυμήθηκα όσα ζήσαμε παρέα και λυπήθηκα και για τους δυο μας», ανέφερε ο άντρας.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024