Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου - Ανδρέας Μικρούτσικος: «Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δεν μπορώ να κάνω κάτι»

Κατερίνα Καινούργιου – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δεν μπορώ να κάνω κάτι»

Σε διευκρινίσεις θέλησε να προχωρήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της Super Κατερίνα. Η στάση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα.

Σε διευκρινίσεις θέλησε να προχωρήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της Super Κατερίνα, σχετικά με την αυριανή συνάντηση όλων των μελών της εκπομπής με κάποιους δημοσιογράφους.

«Έχω ανάγκη να εξηγηθούν κάποια πράγματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να μου το επιτρέψετε, παιδιά», με τους ανθρώπους όμως στο control να δείχνουν ότι διαφωνούν με την πρωτοβουλία του παρουσιαστή είπε αρχικά μετά το διάλειμμα της εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θέμη, παιδιά, από πάνω σας καταλαβαίνω να μη θέλετε, όμως οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω. Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν αφορά τους τηλεθεατές. Ο Ανδρέας δε φοράει ακουστικό και οφείλω να τον σεβαστώ», αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν είναι «συνεχίστε μόνοι σας», θα φύγω κι εγώ άμα είναι. Δεν αντέχω άλλο! Δεν μπορώ, βοηθήστε με. Δεν μπορώ να φωνάζετε από πάνω δέκα άνθρωποι «μην τον αφήσετε να μιλήσει», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν δέχομαι εξαιτίας μου να πάθει κανένας τίποτα, ούτε εσύ ούτε οποιοσδήποτε εργαζόμενος», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ θα το πάθω όμως, Ανδρέα» αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς δυσαρεστημένη από την κατάσταση που δημιουργήθηκε στον αέρα.

«Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό;»

«Το να τον γειώνω και να του λέω όχι συνέχεια δεν μου κάνει καλό κι εμένα. Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό; Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πορεία στην τηλεόραση, είναι σε αυτή την εκπομπή και τον σέβομαι σαν προσωπικότητα.

Μη με φέρνετε όλοι σε δύσκολη θέση, θέλω να του δώσω τον λόγο», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εξηγεί σχετικά με το πώς ενημερώθηκε για τη συνάντηση του Alpha με τους δημοσιογράφους.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024