Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρύπησε τα εμφυτεύματα σιλικόνης της πρώην συζύγου του για να μην τα αγγίζει άλλος

Τρύπησε τα εμφυτεύματα σιλικόνης της πρώην συζύγου του για να μην τα αγγίζει άλλος

Του είπε πως «κάποιος άλλος αγγίζει το στήθος που έχεις φτιάξει»

Ο 42χρονος Ντουρσούν από την Τουρκία όσο ήταν παντρεμένος με την 41χρονη Ελίφ, πλήρωσε προκειμένου η σύζυγός του να κάνει αυξητική στήθους.

Ωστόσο όταν χώρισαν, μετά από 10 χρόνια και την απόκτηση τριών παιδιών, ο Ντουρσούν άρχισε να ενοχλεί την Ελίφ με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα. Τότε εκείνη του έστειλε ένα μήνυμα  λέγοντάς του: «Έχω εραστή. Σταμάτα να με παίρνεις τηλέφωνο τώρα. Κάποιος άλλος αγγίζει το στήθος που έχεις φτιάξει».

Η αποκάλυψη αυτή έκανε τον Ντουρσούν έξαλλο. Σύμφωνα με το ahaber.com.tr o 42χρονος στις 5 Ιουνίου παραμόνευε κάτω από το σπίτι της Ελίφ.

Μόλις εκείνη επέστρεψε της έκλεισε το στόμα και την ώθησε να μπει στο κτίριο. Κατόπιν με ένα αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι, της τρύπησε την σιλικόνη στο στήθος και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η Ελίφ, η οποία τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλέυτηκε. Η Ελίφ ,της οποίας αφαιρέθηκαν οι σιλικόνες, κατέθεσε καταγγελία για τον πρώην σύζυγό της αφού πήρε εξιτήριο.

Ο Ντουρσούν, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, ομολόγησε την πράξη του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχασε τον έλεγχο επειδή η πρώην σύζυγός του, του έστειλε προκλητικά μηνύματα όπως «Κάποιος άλλος αγγίζει το στήθος που έκανες».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024