Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: «Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα»

Δανάη Μπάρκα: «Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα»

Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, την επόμενη σεζόν του «Πάμε Δανάη», ενώ αποκάλυψε τις προσωπικότητες με τις οποίες θα ήθελε να κάνει συνέντευξη στο μέλλον.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τι ζούμε πάλι ρε» στο θέατρο Άλσος παραβρέθηκε η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, την επόμενη σεζόν του «Πάμε Δανάη», ενώ αποκάλυψε τις προσωπικότητες με τις οποίες θα ήθελε να κάνει συνέντευξη στο μέλλον.

«Έχω αποκομίσει τα καλύτερα από τη φετινή χρονιά, μεγάλη ευλογία που ανήκω σε αυτό το κανάλι και σε αυτή την ομάδα, έχω αγωνία και χαρά για όσα έρχονται. Το κανάλι θα απαντήσει για το εάν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα. Θα ανακοινωθούν τη σωστή στιγμή», δηλώνει η Δανάη Μπάρκα.

«Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό δεν γίνεται. Από Έλληνες θα ήθελα πολύ να συναντήσω τον κύριο Διονύση Σαββόπουλο, γιατί έχω μεγαλώσει με τα τραγούδια του», παραδέχεται αμέσως μετά η παρουσιάστρια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Θα δούμε ενδεχομένως τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, ως συνεντευξιαζόμενη στο «Πάμε Δανάη»;

Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει: «Θέλω να πω ότι θα τη δείτε αυτή τη βδομάδα και μάλιστα σε μία συνέντευξη που εγώ δεν ήμουν μπροστά, την έκανε ο Άρης Καβατζίκης. Δεν αισθανόμουν πολύ άνετα να κάνω εγώ την κουβέντα. Όταν μπήκα στο μοντάζ, δεν με άφησαν να τη δω ολόκληρη, άκουσα πράγματα που οριακά δεν τα ήξερα ούτε εγώ για τη ζωή της».

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε, επίσης, το τηλεοπτικό μέλλον της μητέρας της, αναφέροντας ότι σίγουρα θα τη δούμε κάπου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά σίγουρα όχι στο «Μεγάλο Παζάρι» του Alpha.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο 

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024