Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τρεις μέρες ήμουν άυπνος – Ήμουν σε αμόκ» - Τι λέει ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του στην Κρήτη

«Τρεις μέρες ήμουν άυπνος – Ήμουν σε αμόκ» – Τι λέει ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του στην Κρήτη

Για μια θλιβερή ιστορία πίσω από την ψυχολογική κατάρρευση του 36χρονου μιλά ο πατέρας του.

Για δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη δουλειά του το τελευταίο διάστημα έκανε λόγο ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του μέσα στο σπίτι τους στο Ηράκλειο της Κρήτης, υποστηρίζοντας ότι την ώρα που τη χτυπούσε «ήταν σε κατάσταση αμόκ».

«Δεν τσακωθήκαμε με τη σύντροφό μου. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζα δυσκολίες με τη δουλειά μου. Τρεις ημέρες ήμουν άυπνος. Μια ημέρα πριν την επίθεση, είχα παρουσιάσει ψυχολογικό επεισόδιο. Όταν την τραυμάτισα με το μαχαίρι, ήμουν σε κατάσταση αμόκ» φέρεται να είπε στην απολογία του ο 36χρονος.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

«Έκαναν δύο εξωσωματικές που δεν πέτυχαν, αυτός το πήρε πιο σοβαρά» λέει ο πατέρας του

«Δεν είχε ιστορικό ψυχιατρικής ασθένειας. Τις τελευταίες ημέρες εκδήλωσε μία παράξενη συμπεριφορά, πράγματι το λένε όλοι αυτό, ως αποκλίνουσα από τη συνήθη συμπεριφορά του, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να κινητοποιήσει την οικογένεια και να πάρει δραστικά μέτρα» σημείωσε ο δικηγόρος του.

«Προσπαθούν να τεκνοποιήσουν αλλά έχουν δυσκολίες. Τον χειμώνα έκαναν δύο εξωσωματικές που δεν πέτυχαν. Το δεύτερο παιδί χάθηκε στον τρίτο μήνα της κύησης. Ποτέ δεν τους άκουσα να τσακώνονται. Αυτός το πήρε πιο σοβαρά το ότι δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά» λέει ο πατέρας του δράστη.

Τι δήλωσε η 36χρονη στην κατάθεσή της

Η 36χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να λάβει εξιτήριο. Τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της, έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη του 36χρονου, αναγνωρίζοντας ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

«Ξαφνικά, χωρίς λόγο, σηκώθηκε, με πέταξε στο δάπεδο και προσπάθησε να με πνίξει. Τον  χτύπησα με το πόδι μου και έφυγα. Τότε πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι και κατάφερε να με μαχαιρώσει χωρίς να καταλάβω τον λόγο. Τις τελευταίες μέρες είχε κάποια θέματα με τη δουλειά του και μια μέρα πριν, είχε κάνει ένα επεισόδιο ψυχολογικό» είπε η 36χρονη στην κατάθεσή της στις Αρχές.

«Ο άνθρωπος που τη μαχαίρωσε εκείνο το βράδυ δεν ήταν ο … της, τον οποίο αγαπά και λατρεύει και θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί στη ζωή υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει την αντίστοιχη αγωγή» είπε ο δικηγόρος του δράστη.

«Έλεγε “αφήστε με να πεθάνω”»

Το άγριο σκηνικό, βγαλμένο από ταινία θρίλερ, συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Την ώρα που έβλεπαν ταινία, ο 36χρονος έσκυψε, φίλησε την 36χρονη και της είπε «σ’ αγαπώ». Λίγη ώρα μετά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους, αποπειράθηκε να την πνίξει και εν τέλει κατάφερε στο σώμα της 14 μαχαιριές.

Στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με το μαχαίρι.

«Είχε πιάσει ένα μαχαίρι και προσπαθούσε να αυτοκτονήσει. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Έλεγε ‘αφήστε με να αυτοκτονήσω. Αφήστε με να πεθάνω’. Τον ακινητοποίησα με τη βοήθεια ενός γείτονα» είπε ο πατέρας του.

Τις επόμενες ημέρες οι δικαστικές αρχές θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024