Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας: «Πάλι ο σταθμάρχης θα την πληρώσει», του λέει ο οδηγός του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό

Τσίπρας: «Πάλι ο σταθμάρχης θα την πληρώσει», του λέει ο οδηγός του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μια σειρά μηνύματα από το Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ παρουσίασε τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Το Λαϊκό επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας όπου συνομίλησε με εργαζόμενους του νοσοκομείου, ενώ τους παρουσίασε τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, έκανε μια σειρά από stories στο Instagram από την επίσκεψή του στο Λαϊκό και τις συνομιλίες που είχε με εργαζόμενους.

Η υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο Λαϊκό

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με οδηγό ασθενοφόρου με αφορμή και το τραγικό περιστατικό με τη 19χρονη έγκυο στη Νέα Μάκρη.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου του είπε χαρακτηριστικά: «Το κακό είναι ότι όπως και στα Τέμπη θα την πληρώσει πάλι ο σταθμάρχης», εννοώντας ότι αυτός που ίσως να τιμωρηθεί θα είναι ο οδηγός του ασθενοφόρου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος για την Υγεία και την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Για τα ασθενοφόρα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι υπήρχαν 148 καινούργια ασθενοφόρα το 2018. «Πού είναι σήμερα; Στις βλάβες», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι το 2018 κυκλοφορούσαν στην Αττική 84 ασθενοφόρα, ενώ σήμερα μόλις 52.

Συνολικά για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι το 2009 υπηρετούσαν στο ΕΣΥ 108.000, ενώ σήμερα υπηρετούν 84.000.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τονίστηκε και χθες στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του κόμματος, θα επενδύσει στο ΕΣΥ, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καυτηρίασε και τη σημερινή κατάσταση στον χώρο της Υγείας «όπου το 67% των πολιτών που θέλησε να κάνει μία εξέταση, δεν την έκανε γιατί δεν είχε τα χρήματα».

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τα ΤΕΠ όπου τα ράντζα δεν έχουν εξαλειφθεί και η αναμονή των πολιτών για να εξεταστούν κρατάει για πολλές ώρες, ειδικά σε ημέρες εφημερίας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024