Τσίπρας: «Πάλι ο σταθμάρχης θα την πληρώσει», του λέει ο οδηγός του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό
Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μια σειρά μηνύματα από το Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ παρουσίασε τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση του ΕΣΥ.
Το Λαϊκό επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας όπου συνομίλησε με εργαζόμενους του νοσοκομείου, ενώ τους παρουσίασε τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ενίσχυση του ΕΣΥ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, έκανε μια σειρά από stories στο Instagram από την επίσκεψή του στο Λαϊκό και τις συνομιλίες που είχε με εργαζόμενους.
Η υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο Λαϊκό
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με οδηγό ασθενοφόρου με αφορμή και το τραγικό περιστατικό με τη 19χρονη έγκυο στη Νέα Μάκρη.
Ο οδηγός του ασθενοφόρου του είπε χαρακτηριστικά: «Το κακό είναι ότι όπως και στα Τέμπη θα την πληρώσει πάλι ο σταθμάρχης», εννοώντας ότι αυτός που ίσως να τιμωρηθεί θα είναι ο οδηγός του ασθενοφόρου.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος για την Υγεία και την ενίσχυση του ΕΣΥ.
Για τα ασθενοφόρα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι υπήρχαν 148 καινούργια ασθενοφόρα το 2018. «Πού είναι σήμερα; Στις βλάβες», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι το 2018 κυκλοφορούσαν στην Αττική 84 ασθενοφόρα, ενώ σήμερα μόλις 52.
Συνολικά για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι το 2009 υπηρετούσαν στο ΕΣΥ 108.000, ενώ σήμερα υπηρετούν 84.000.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τονίστηκε και χθες στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του κόμματος, θα επενδύσει στο ΕΣΥ, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καυτηρίασε και τη σημερινή κατάσταση στον χώρο της Υγείας «όπου το 67% των πολιτών που θέλησε να κάνει μία εξέταση, δεν την έκανε γιατί δεν είχε τα χρήματα».
Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τα ΤΕΠ όπου τα ράντζα δεν έχουν εξαλειφθεί και η αναμονή των πολιτών για να εξεταστούν κρατάει για πολλές ώρες, ειδικά σε ημέρες εφημερίας.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.07 – 18.07.2026]
- Άρχισαν τα όργανα πριν το Αγγλία – Αργεντινή: Επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους πριν από τον ημιτελικό (vid)
- Ενεργοποιούνται οι διατάξεις του νόμου Χατζηδάκη για τα ακίνητα
- Β. Κικίλιας: «Η πόλη της Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει ισχυρή θαλάσσια πύλη της Β. Ελλάδας και της ΝΑ Ευρώπης»
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.07 – 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-29-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442