Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ για 50χρονη γυναίκα: Έμαθε μετά από 15 χρόνια ότι ο σύντροφός της ήταν παντρεμένος με παιδιά

Σοκ για 50χρονη γυναίκα: Έμαθε μετά από 15 χρόνια ότι ο σύντροφός της ήταν παντρεμένος με παιδιά

Η γυναίκα αυτή δεν το γνώριζε και όταν το έμαθε, ζήτησε από τον άντρα να χωρίσουν

Μία γυναίκα που σήμερα είναι πενήντα ετών ανακάλυψε μετά από 15 χρόνια ότι ο σύντροφός της ζούσε μία παράλληλη ζωή. Ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα κι είχε δύο παιδιά.

Η γυναίκα αυτή δεν το γνώριζε και όταν το έμαθε, ζήτησε από τον άντρα να χωρίσουν. Εκείνος δεν το αποδέχθηκε, αρχικά της έκανε αγωγές ισχυριζόμενος ότι του έπαιρνε λεφτά και τα ζητούσε πίσω.

Σε ένα δεύτερο επίπεδο ο άντρας εκτύπωσε ημίγυμνες φωτογραφίες της γυναίκας και τις μοίραζε στην πολυκατοικία, όπου ζούσε η συγκεκριμένη γυναίκα, τοποθετώντας τις μέσα στα γραμματοκιβώτια των ενοίκων. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί ο άντρας.

Όταν η εν λόγω γυναίκα προχώρησε παρακάτω την ζωή της με νέο σύντροφο, βρήκε φωτογραφίες και του νέου συντρόφου και μοίρασε και τις δικές του φωτογραφίες στην πολυκατοικία της γυναίκας.

«Είχε την οικογένειά του σε άλλη πόλη»

Το θύμα μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Τα σοκ ήταν απανωτά από την ώρα που ανακάλυψα ότι είναι παντρεμένος. Αποχώρησα αξιοπρεπώς, χωρίς να κάνω καμία σκηνή και χωρίς να ενοχλήσω την γυναίκα του, καθώς η γυναίκα δεν μου έφταιγε σε τίποτα. Αυτό δεν εκτιμήθηκε κι από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο εφιάλτης μου.

»Ξεκίνησε με ψευδείς αγωγές που αξιώνει από εμένα ποσά δυσθεώρητα με την δικαιολογία ότι μου τα έδωσε -χωρίς να έχει στα χέρια του αποδεικτικά -, έβαλε φωτογραφίες με εσώρουχα στην πολυκατοικία μου και είχε γράψει από κάτω το όνομά μου.

»Εγώ δεν έχω γυμνές φωτογραφίες μέσα στο κινητό μου. Απλά είχα φωτογραφίες με εσώρουχα, τις οποίες είχα τραβήξει από ένα κατάστημα που είχα πάει και δεν φαινόταν το πρόσωπό μου. Μπήκε μέσα στο κινητό που και τις πήρε. Από το κινητό μου ξεκίνησαν όλα. Απέδειξα ό,τι απάτες και υποκλοπές έχει κάνει μέσα από το κινητό μου.Έμπλεξε και τους οικείους στην προσπάθειά του να με εκδικηθεί».

Και πρόσθεσε το θύμα: «Εγώ βρέθηκα μπροστά σε έναν άνθρωπο που ξαφνικά κατάλαβα ότι δεν το ξέρω καθόλου. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, γιατί εκ του αφαλούς είχε την οικογένειά του σε άλλη πόλη. Υπήρχε μία πολλή μεγάλη χειραγώγηση».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση αυτή διαρκεί πέντε χρόνια.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024