Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Revenge porn: «To βίντεο παίζει παντού, χρόνια μετά την καταγγελία μου»

Revenge porn: «To βίντεο παίζει παντού, χρόνια μετά την καταγγελία μου»

Ακόμα και σήμερα επισημαίνει ότι βλέπει σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου τα βίντεο με προσωπικές στιγμές που είχε με τον πρώην σύντροφό της.

Μια 47χρονη από τη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα revenge porn το 2017 και προχώρησε σε καταγγελία, μιλά στην ΕΡΤ και εξηγεί ότι ακόμα και σήμερα «αυτό το βίντεο βρίσκεται παντού στο διαδίκτυο».

«Το πρώτο συναίσθημα ήταν σοκ, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί σε μένα κάτι τέτοιο. Δεύτερον, υπήρξαν αμφίδρομα συναισθήματα, περίπλοκα, τη μία είχα νεύρα, την άλλη είχα τάσεις φυγής, κρίσεις πανικού» επισήμανε χτες η 47χρονη την ημέρα εκδίκασης της απόφασης για το revenge porn.

Ακόμα και σήμερα επισημαίνει ότι βλέπει σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου τα βίντεο με προσωπικές στιγμές που είχε με τον πρώην σύντροφό της.

«Μια ζωή θα εκμεταλλεύονται άλλοι αυτά τα βίντεο, μια ζωή θα τρέχουν στο ίντερνετ και μια ζωή εγώ θα είμαι μέσα στον θυμό και στην ταραχή», ανέφερε.

Αρνείται τις κατηγορίες ο κατηγορούμενος

Η υπόθεση μεταφέρθηκε στα δικαστήρια μετά τη μήνυση της γυναίκας. Το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης επανέλαβε την ποινή των 15 μηνών φυλάκισης, που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον 46χρονο πρώην σύντροφο. Χτες ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

«Το θέμα είναι ότι η ζημιά έχει γίνει. Από ‘κει και πέρα έχει αναπαραχθεί το βίντεο από άλλους και πλέον διακινείται στο διαδίκτυο, το βλέπει οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο», τόνισε ο Αστέριος Πλάτσκος, συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας.

Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι δεν διακίνησε το βίντεο.

«Είχε πει πως θα το κρατήσει για να το έχει και να το βλέπει και μετά θα το διαγράψει. Φυσικά, δεν το διέγραψε ποτέ», πρόσθεσε η 47χρονη.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024